«Любарт» не зміг обіграти АВ «Метал Груп»

27 Листопада 2022, 07:39
«Любарт» не зміг обіграти АВ «Метал Груп» 642
«Любарт» не зміг обіграти АВ «Метал Груп»

Любарт розпочав свої виступи в рамках Кубка України з футзалу. На стадії першого попереднього раунду князі зустрілися з рівненським АВ Метал Груп. Про це інформують у Любарті.

У складі суперників є чимало відомих для нас гравців, зокрема, Віктор Чудля та Юрій Свинарчук, які колись одягали і нашу форму. Натомість “Любарт” покинули ветерани Сергій Піддубний, Сергій Степанюк та Роман Дацюк. Тож тепер підопічні Бугайчука значно омолодилися (наймолодшому гравцю Стасу Шкляруку - 14 років), проте “висота” поставлених перед ними завдань не зменшилася!

Протистояння розпочалася доволі спокійно. Жодна з команд не поспішала форсувати подій на паркеті, навпаки - кожен намацував свою гру. Проте і певні небезпечні моменти також були. Зокрема, у “Любарта” непогано пробивали Владислав Кузнєчіков, Богдан Мізюк та Дмитро Романюк.

Поступово князі почали набирати оберти та створювати більше небезпеки біля воріт суперника. В одній з атак Кузнєчіков розігнав темп, віддав на фланг Мізюку, Богдан перевів на Тимціва, але Ігор не зміг реалізувати 100-відсоткову нагоду та відкрити рахунок у матчі. Згодом естафету підхопив Сергій Вишневський: спершу він потужно вгатив, але Свинарчук потягнув. Проте в одному з наступних контр-випадів Вишневський опинився першим на добиванні після пострілу Мізюка та не схибив. 1:0!

Друга половина розпочалася інакше від першої. Розвідки вже не було, навпаки - суперники почали “літати” на зустрічних курсах, раз у раз створюючи небезпечні моменти. В одній із атак в штрафному “Любарта” виникла “пожежа”, якою скористався Віктор Чудля, відновивши паритет у матчі. 1:1!

Після пропущеного підопічні Бугайчука активізувалися в намаганні знову вийти вперед. Неодноразово Мізюк, Романюк, Тимців, Дригульський були доволі близькими до цього, але ворота рівнян перманентно рятував або Юрій Свинарчук, або вищі сили!

До самого фінального свистка князі намагалися повернути собі перевагу, проте не вдалося. Доля виходу в наступний раунд повністю вирішуватиметься у Рівному!

27 листопада о 13:00 в рамках 2 туру Суперліги Волині “Любарт” зустрінеться з чинним чемпіоном області - “ТТІ”.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024