Визначилися зі стадіонами на фінальні матчі чемпіонату Рівненської області

22 Листопада 2022, 12:56
М'яч 613
М'яч

У приміщенні Рівненської обласної асоціації футболу комітет з проведення змагань разом із представниками команд визначили дату, час та місце заключних матчів Чемпіонату Рівненської області.

Про це інформують у РОАФ.

Бронзовий матч «Калина» з Бугрина та «Сокіл» з Осови зіграють у Здолбунові, на стадіоні Локомотив. Гра відбудеться у суботу 26 листопада. Початок поєдинку о 12:00. Згідно жеребкування, «Калина» господар поєдинку. 

«Золотий матч» між «Ізотоп-РАЕС» та «Соколом» із Садового відбудеться у Рафалівці та стадіоні РАФ-БРУК. Гра відбудеться у неділю, 27 листопада. Початок поєдинку о 12:00. Згідно жеребкування «Ізотоп-РАЕС» господар поєдинку. 

Виконавчий директор РОАФ Олег Кучер розповів, що не хотіли повторюватись і проводити поєдинки на тих стадіонах, де уже грали матчі плей-оф. Відтак поле у Сарнах та Костополі не розглядали. Натомість були варіанти із стадіонами у Млинові, Оржеві, Гощі та варіант із стадіоном Національного університету водного господарства та природокористування у Рівному. Втім зупинилися на стадіонах у Рафалівці та Здолбунові. 

«Для бронзового фіналу зупинилися на стадіоні Локомотив, що в Здолбунові. Стан поля наразі дозволяє там провести поєдинок. Також доступні роздягальні, є гаряча вода. Із стадіоном для "золотого фіналу" було простіше. Нам Дацький Василь Володимирович ще до фіналу Кубка області зателефонував та запропонував стадіон у Рафалівці для матчу за золоті медалі. Ми із ним домовилися. Нещодавно скидав мені фото із стадіону, то я ще перепитував, чи вони не з минулого року, адже всюди сніг, а там зелена трава», - розповів виконавчий директор РОАФ Олег Кучер.  

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024