Відбудуться півфінали чемпіонату Рівненщини з футболу

19 Листопада 2022, 10:37
М'яч 700
М'яч

Груповий етап Чемпіонату Рівненської області позаду. 

20 листопада зіграють два півфінали і стануть відомі імена команд, які поборються за Чемпіонський титул. Про це інформують у РОАФ.

Група "Північ". 

ФК "Сокіл" із Осової. На думку багатьох фанатів, це основна несподіванка цьогорічного Чемпіонату. У групі із "Ізотопом" та "Маяком", а також доволі гідним ФК "Вараш" гравці із Осової зуміли за 6 матчів набрати 15 очок. 

Єдина поразка відбулась в останньому поєдинку групового етапу проти "Ізотопа" - 3:0. А так - одні перемоги. Найзнаковіша, звісно, у перенесеному матчі 1-го туру проти "Маяка". Команда з Осови поступалася до 88 хвилини гри, але за час, який залишився забила два м'ячі і гарантувала собі місце у півфіналі. 

ФК "Ізотоп-РАЕС" із Вараша. Атомники усю групову дистанцію пройшли на одному подиху. Шість матчів - шість перемог. Паралельно, встигли виграти Кубок Рівненської області на оновленому "Авангарді". 

Аби підняти над головою титул, який не піддавався протягом 25 останніх років, варашани здолали у півфіналі "Маяк" 2:1 і з таким же ж результатом перемогли в головнмоу матчі "Сокіл" із Садового. 

Група "Південь"

Тут теж є команда, яка здивувала багатьох - КОЛІФКС-Костопіль. У певний молмент здавалося, що колектив здатний на футбольне диво, але "Калина" довела, що саме команда із Бугрина - дурга сила групи "Південь". Бугринці за 6 матчів мають чотири перемоги, і по одній поразці та нічиї. Відтак 13 набраних очок. 

ФК "Сокіл" із Садового не без проблем, але все ж очолив групи "Південь". Попили крові із садовців не лише бугринці, а й гравці із Костополя. Тим не менш команда із Садового за 6 матчів зуміла набрати 14 очок і жодного разу не поступитися. Втім на відміну від "Ізотопа", у колектива дві нічиїх. 

Півфінали

20 листопада / 12:00 / Костопіль 

  • ФК Сокіл (Садове) - Сокіл (Осова)

20 листопада / 12:00 / Сарни 

  • Калина (Бугрин)-Ізотоп-РАЕС (Вараш)
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024