У Рівному відбувся суперфінал обласних змагань «Краще спортивне село»

14 Листопада 2022, 15:02
Учасники змагань 827
Учасники змагань

На базі Рівненського фахового коледжу НУБІП України відбувся суперфінал обласних змагань «Краще спортивне село» серед сільських територіальних громад. 

Організаторами змагань виступили управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації та Рівненська територіальна організація ВФСТ України «Колос». Про це інформують в  управлінні у справах молоді та спорту Рівненської ОДА.

Попередньо було проведено три відбіркових етапи у Варашському, Рівненському та Дубенському районах, в яких взяли участь 23 команди сільських територіальних громад. До фіналу вийшло 6 кращих команд: Вербська, Вирівська, Городоцька, Олександрійська, Полицька та Ярославицька сільські громади.

Команди змагалися у наступних видах спорту: футзал на відкритому майданчику, настільний теніс, дартс, гирьовий спорт, шахи та шашки. За підсумками змагань у загально-командному заліку перше місце виборола команда Городоцької сільської територіальної громади. Друге місце дісталося Ярославицькій громаді, третє місце – Олександрійській територіальній громаді.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024