Золотий дубль «Грем’ячого»: відбувся фінал Кубка Острожчини з футболу

13 Листопада 2022, 18:45
В Острозі грали футбол і ярмаркували задля допомоги ЗСУ 1515
В Острозі грали футбол і ярмаркували задля допомоги ЗСУ

Завершився Кубок Острозької міської територіальної громади з футболу серед аматорських команд краю.

Нагадаємо: за головний трофей змагань сезону 2022 року боролося сім клубів краю. У неділю, 13 листопада, на стадіоні Національного університету «Острозька академія» відбувся фінал благодійного кубка, який провели на підтримку ЗСУ.

На полі в головному матчі Кубка-2022 зустрілися чемпіон і віцечемпіон громади – ФК «Грем’яче» та ФК «Розваж».

Лік голам у матчі відкрили розважці, однак до кінця першого тайму «світло-зелені» не просто зрівняли, а переконливо повели вперед – 4:1.

У другому таймі футболісти ФК «Грем’яче» вражали ворота суперників ще тричі, а крапку наприкінці матчу поставив ФК Розваж» із 11-метрової позначки – 7:2.

Отож, ФК «Грем’яче» зробив золотий дубль у сезоні, здобувши не тільки звання чемпіонів громади, а й перемогу у Кубку. ФК «Розваж» – володар двох срібних відзнак у сезоні.

Після завершення матчу відбулося нагородження фіналістів і переможців змагань. Його провели головний спеціаліст Управління у справах освіти, молоді і спорту виконкому Острозької міської ради Дмитро Білюк і депутат Острозької міської ради Костянтин Кирилюк.

«Насамперед хочу подякувати всім учасникам турніру за емоції, за гарний футбол. Тут немає переможених. Бо наша головна перемога ще попереду. Наші захисники роблять усе можливе, щоб ми тут комфортно себе почували і могли допомагати їм», – зауважив Дмитро Білюк.

ФК «Грем’яче» вручили кубок та золоті нагороди, а ФК «Розваж» – срібні нагороди фіналіста змагань.

Організувала турнір Острозька асоціація футболу, зокрема її очільник

.

 

Кубок Острозької громади з футболу в сезоні 2022 року був благодійним. Кошти, зібрані під час турніру, спрямують для купівлі авто для військових 107 батальйону, що базується на Херсонщині. Там служить двоє воїнів із Острожчини.

Крім того, під час фінального матчу на стадіоні діяв благодійний ярмарок. Сім'ї Хохлічів, Шевчуків і Стецюків, Куликів, Котляренків і Балашових, зокрема діти, пропонували охочим придбати смаколики, гарячі напої, вироби ручної роботи й інші речі. Юні волонтери вже не вперше ярмаркують задля допомоги армії.

Під час благодійного Кубка Острожчини-2022 вдалося зібрати 13 400 гривень, які передадуть для покупки авто.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024