Бронзового призера дізналися в завершальному турі: підсумки Чемпіонату Острожчини з футболу

21 Жовтня 2022, 14:43
Бронзового призера дізналися в завершальному турі: підсумки Чемпіонату Острожчини з футболу 1225
Бронзового призера дізналися в завершальному турі: підсумки Чемпіонату Острожчини з футболу

Завершився Чемпіонат Острозької міської територіальної громади з футболу серед аматорських команд.

У сезоні 2022 року за призи змагалося сім колективів – ФК «Вельбівно-Кургани», ФК «Грем’яче», «Крок» (Грозів), «Нива» (Бадівка), ФК «Острог», ФК «Розваж», ФК «Хорів».

Інтрига щодо того, хто завоює медалі, щоправда, бронзові, трималася до останнього туру. А от чемпіона й віцечемпіона вболівальники дізналися достроково.

За підсумками 11 туру стало відомо, що переможець змагань 2022 року – ФК «Грем’яче», який здолав найближчого переслідувача, минулорічного чемпіона ФК «Розваж» у двох очних зустрічах, і став недосяжним для суперників.

Хокейний рахунок зустрічі «Вельбівно-Кургани» – ФК «Острог» (7:2) у передостанньому турі загострив боротьбу за третє місце в чемпіонаті, адже зазначені команди на той момент зрівнялися своїми очковими доробками. Отож, бронзового призера чемпіонату визначали в останньому турі. Його підсумки такі:

  • ФК «Хорів» – «Крок» (Грозів) – 2:0,
  • ФК «Острог» – «Нива» (Бадівка) – 2:4,
  • ФК «Вельбівно-Кургани» – ФК «Грем’яче» – 3:0 (т.п.). 

Поразка міської команди Острога й технічна перемога ФК «Вельбівно-Кургани» вивела на почесне третє місце саме вельбівців. ФК «Острог» удовольнився «дерев’яними медалями». Здобувши єдину перемогу в сезоні саме в останньому турі, замикає турнірку бадівська «Нива».

Усі підсумки Чемпіонату Острозької громади-2022 у турнірній таблиці.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024