У ліцеї Городищенської сільської ради провели Олімпійський урок

21 Жовтня 2022, 12:10
Учасники уроку 834
Учасники уроку

У рамках Європейського Олімпійського тижня в освітніх установах, ДЮСШ, а також громадах області тривають заходи з популяризації олімпійського руху, фізкультури, спорту і здорового способу життя.

20 жовтня до «Олімпійського уроку» долучились понад сімдесят вихованців Шклинського ліцею та учні секції легкої атлетики Волинської ОДЮСШ (тренер Леонід Мізернюк). Про це інформують у відділенні Національного олімпійського комітету України у Волинській області.

Спортивне свято пройшло під егідою відділення НОК України у Волинській області у заході приймали участь: майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, срібна призерка Всесвітньої Універсіади, учасниця двох чемпіонатів світу з легкої атлетики – Олена Собчук, директорка Шклинського ліцею Городищенської сільської ради – Майя Долонська, відповідальний секретар відділення – Олександр Хриплюк.

Олімпійський урок для школярів провели майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики – Олена Собчук та провідна фахівчиня відділення Діана Ковальчук.

Школярі також позмагалися в різноманітних естафетах.

По завершенні зустрічі діти отримали подарунки з олімпійською символікою, а ліцею подарували спортивний інвентар.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024