На луцькому Авангарді відбувся благодійний матч із зірковими футболістами

16 Жовтня 2022, 10:24
На луцькому Авангарді відбувся благодійний матч 2098
На луцькому Авангарді відбувся благодійний матч

Свято футболу відбулось на головній спортивній арені Луцька стадіоні Авангард, а його головними дійовими особами стали відомі вітчизняні футболісти минулих років.

Про це інформують у Національній збірній України серед ветеранів.

Метою заходу став збір коштів на потреби Збройних сил України, а саме 300 тисяч гривень, які так необхідні на авто та засоби захисту військових.

Національна збірна ветеранів протистояла відкритій збірній волинського футболу та перемогла 3:1. На єдиний м'яч від Олега Герасимюка "збірники" відповіли влучними ударами від Миколи Іщенка, В'ячеслава Шевчука та Андрія Полуніна.

На грі були присутні юні вихованці місцевих футбольних шкіл, які мали слушну нагоду поспілкуватися та зробити спільне фото з кумирами. 

Руслан Ротань та Юрій Максимов, Олег Шелаєв та Тарас Михалик, Андрій Воробей та Євген Селезньов, Володимир Єзерський та Артем Федецький, а також неповторні Андрій Біба та Мирон Маркевич і багато-багато інших гучних імен... Всі вони цього чудового жовтневого дня об'єдналися заради перемоги України та світлого майбутнього рідної Батьківщини.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024