Верес поступився Металісту

07 Жовтня 2022, 18:42
Верес поступився Металісту 820
Верес поступився Металісту

Пропустивши два доволі курйозних м'ячі, рівненський Верес не зумів відігратися у домашньому матчі чемпіонату проти харківського Металіста.

Про це інформують на сайті Вереса.

І Верес, для якого цей матч став другим домашнім у сезоні, Металіст - дуже агресивно розпочали поєдинок. Така активність команд вилилася у три попередження вже на старті зустрічі.

Реальних гольових моментів було значно менше, ніж боротьби на полі.

На 16-й хвилині гри харків'яни виконали доволі небезпечний штрафний. Після навісу учасники епізоду пролетіли повз м'яча.

Гол прийшов фактично нізвідки. Рівняни виконали кутовий біля воріт суперників і втратили м'яч. Металіст у декілька передач організував стрімку контратаку. Єгор Картушов обіграв Романа Гагуна, змістився з правого флангу у центр і намагався пробити. М'яч у нього ніби й відібрав Микола Квасний, але невдало. Після рикошету від Семена Вовченка м'яч опинився у ногах у Максима Прядуна, який пробив точно - 0:1.

Верес спробував організувати відповідь. Навіс від Кльоца зі штрафного ударом з відмінної позиції завершував Михайло Шестаков. Нападник Вереса не зумів переграти голкіпера Металіста Костика. Супермомент втратили рівняни!

У перерві Юрій Вірт замінив Миколу Квасного і Михайла Шестакова. Освіжити гру вийшли Сергій Шестаков і Микола Гайдучик.

Але вже через дванадцять хвилин після відновлення гри Верес пропустив вдруге. І цей гол теж вийшов курйозним.

Андрій Ралюченко увірвався у наш штрафний майданчик, отримав передачу віддав на Максима Прядуна. Той не зміг як слід приборкати м'яча. Але після рикошетів від кількох рівнян м'яч відскочив до набігаючого Олександра Каплієнка - 0:2.

До честі, після другого пропущеного Верес не знітився. Рівняни продовжували атакувати. В одному з епізодів свіжий Владислав Шарай мав тікати на побачення із Орестом Костиком. Але, пробігши пів поля, хавбеку червоно-чорних, вочевидь, забракло сил і він вирішив віддати під удар партнерам. Пас виглядав доволі зручним, але ні Микола Гайдучик, ні Віталій Дахновський замкнути передачу не зуміли.

Забив Верес теж доволі курйозно. Єгор Картушов у русі дивився на політ м'яча і ненавмисно зачепив Владислава Шарая. Вирок арбітра чітко реалізував Дмитро Кльоц - 1:2!

Далі ініціативою повністю володів Верес. Микола Гайдучик бив ножицями - у руки воротарю. А Станіслав Шарай, обігравшись з братом, з вигідної позиції пробив неточно.

У підсумку - 1:2. Верес програє вперше на реконструйованому стадіоні.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024