У Рокитнівській громаді провели розминку з чемпіонами

07 Жовтня 2022, 15:20
У Рокитнівській громаді провели розминку з чемпіонами 984
У Рокитнівській громаді провели розминку з чемпіонами

Цього разу спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона», що триває на Рівненщині, завітав до Дертівської гімназії Рокитнівської територіальної громади.

Про це інформують у групі Спорт для всіх Рівненщини.

Тутешні школярі та педагоги мали можливість поспілкуватися і отримати настанови від справжніх професіоналів своєї справи Дмитра Васильчука  і Владислава Кулакевича, майстрів спорту України з боротьби сумо та Алли Богданець, майстра спорту України з боротьби вільної. 

Багаторазові переможці та призери всеукраїнських та міжнародних змагань змогли зацікавити учнів розповідями про особливості тренувань, свою участь у змаганнях і методику підготовки до них. Атлети поділилися секретами власного успіху:

«Для отримання хорошого результату потрібно тренуватися з дитинства і протягом всього життя. Втім всі ці складнощі компенсуються неповторним задоволенням від почутого, стоячи на п’єдесталі, Гімну України», - наголосили спортсмени.

У продовження заходу вони провели детальний інструктаж з техніки безпеки, розповіли як потрібно розігрівати м’язи, щоб уникнути травм та провели розминку. Всі без винятку учні ретельно повторювали рухи, а деякі навіть виявили бажання спробувати себе в такому складному, але цікавому виді спорту. 

Окрім того, діти мали змогу пройти справжній «мозковий штурм», адже організатори запропонували їм взяти участь у олімпійській вікторині, де за кожну правильну відповідь юні інтелектуали отримували брендовані сувеніри.

За хорошою традицією, в освітніх закладах, які беруть участь в «Розминці від чемпіона», проводиться конкурс малюнка на спортивну тематику. Винятком не стала і Дертівська гімназія. Тут напередодні було підготовлено велику кількість робіт. Авторів трьох найкращих малюнків, вибраних атлетами, відзначили сувенірами від відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. 

Після проведення обов’язкової частини «Розминки від чемпіона» діти мали можливість поспілкуватися з спортсменами особисто, роздивитись нагороди, зробити селфі і взяти автографи.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024