Медея перемагає на футбольному турнірі на честь Томаша Пфайфера

04 Жовтня 2022, 11:35
Команди 268
Команди

Турнір на честь уславленого ветерана, гравця, арбітра, тренера Томаша Пфайфера відбувався в контексті Тижня масового футболу УЄФА в Україні та зібрав багатьох відомих футбольних людей.

Про це інформує Лобда.

Після жеребкування, яке провів голова ветеранського комітету ЗАФ Василь Козик, та урочистого відкриття заходу відбулися власне матчі турніру з участю ветеранських команд «Медея» (Ужгородський район), «Ветеран» (Воловець), «Карпати» (Мукачево) та «Університет» (Ужгород). Спочатку в півфіналі більш зіграні й треновані волівчани здолали «університетських» суперників – 5:1, а «Медея» в нелегкому протистоянні «Карпати» – 0:0 і 2:0 за пенальті.

Далі в поєдинку за третє місце мукачівці здолали «Університет» – 3:1, а в зустрічі за 1 місце «Ветеран» у ще одному складному двобої поступився команді з Ужгородщини – 0:0 і 1:2 за пенальті.

На церемонії нагородження відзначили кращих футболістів у номінаціях:

«Гравці» – Анатолій Рипкович («Медея») та Іван Цап («Ветеран») ;

«Воротар» – Сергій Таргонький («Медея») ;

«Захисник» – Євген Качур («Карпати») ;

«Нападник» – Сергій Чейпеш («Університет»).

Кубками, дипломами й медалями нагородили команди. Були й спеціальні нагороди для ювіляра. 

Зокрема, медаль «За заслуги» від УАФ та відзнаку Закарпатської асоціації футболу за внесок у розвиток крайового футболу вручили відповідно В.Гомонай та І.Дуран. Крім того, спеціальні подарунки привіз і В.Каспаревич. 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024