Динамо мінімально обіграло Минай

02 Жовтня 2022, 16:16
Динамо мінімально обіграло Минай 851
Динамо мінімально обіграло Минай

У першій половині звітного матчу футбол був мінливим як закарпатська погода, проте лишень із точки зору чергування володіння м’ячем поміж командами. 

Про це інформує football.ua.

Динамо вирішило зіграти в цьому матчі з перших хвилин із позиції явного першого номеру з переважанням виконавців за футбольними здібностями, однак суперники вже з перших власних передач до штрафного Бойка дали зрозуміти, що настільки серйозної переваги гості на чужому полі не матимуть.

Минай дуже перспективно виконував подачі зі стандартів на початку гри, і Бойко на цьому тлі кілька разів довелось зупиняти м’яч аж на лінії власних воріт. Грати в такому стилі гості не мали права продовжувати, бо з кожним разом суперники все ближче наближались до забитого м’яча. Проте й відкинути закарпатців за центр поля в Динамо вийшло геть не одразу, тому стартовий відрізок матчу залишив у цілому погане враження в уболівальників команди Луческу.

Зрештою, "біло-сині" не мали можливості уникнути обов’язків брати на себе провідну роль у цій зустрічі, тому на стику двох таймів вони чинили потужний тиск на володіння Бандури, який тягнув усе, що летіло в бік його воріт до перерви, продовжував цим займатись і після відпочинку, проте постріл Віткора Циганкова злету з центрального входу до штрафного на 51 хвилині змусив його капітулювати.

Оскільки ми не бачили жодних передумов для різкої появи в Динамо ентузіазму в грі в атаці, то нас жодним чином не мала здивувати відсутність якісних моментів у гостей після результативної дії. Луческу залучав до гри нових футболістів окремими групами, проте впливу на хід подій на полі вони майже не мали. Із боку Шарана, тим часом, ми побачили запізнілі заміни, причина чого була помітна вже безпосередньо на полі — додавати не було за рахунок кого.

У наступному турі закарпатський Минай зіграє гостьовий матч проти криворізького Кривбасу, а київське Динамо проведе домашню зустріч проти львівського Руху одразу після виїзду в гості до французького Ренна в рамках Ліги Європи УЄФА.

Минай — Динамо Київ 0:1
Гол: Циганков, 51

Минай: Бандура — Гончар, Горін, Нємчанінов, Трубочкін (Рогозинський, 83) — Вітенчук — Воробчак (Касімов, 78), Хахльов (Байдал, 78), Твердохліб, Кулієв — Вишневський (Колесник, 77).

Динамо Київ: Бойко — Тимчик, Попов, Забарний, Дубінчак (Вівчаренко, 68) — Буяльський, Сидорчук, Шепелєв (Лонвейк, 82) — Циганков, Гармаш (Бєсєдін, 67), Кабаєв (Перріс, 75).

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024