Волинські рятувальники стали переможцями Чемпіонату України

27 Вересня 2022, 13:04
Рятувальники 1136
Рятувальники

Збірна волинських рятувальників здобула перемогу на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту, присвяченому 85-річчю заснування цього виду спорту в нашій державі. 

Змагання, участь у яких узяли 23 команди головних управлінь в областях та навчальних закладів ДСНС України, відбувалися 22-23 вересня у Львові. Про це інформують у ДСНС Волині.

26 вересня начальник Головного управління ДСНС України у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук привітав спортсменів-рятувальників і тренерів і подякував кожному за самовіддачу, що принесла перемогу.

Волиняни зайняли перше місце, випередивши команду з Києва та збірну Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

Крім загальнокомандного успіху, наші спортсмени показали хороші індивідуальні результати. Так, у підйомі штурмовою драбиною майстер спорту України  Андрій Римар виборов 1 місце, другий результат показав його колега заслужений майстер спорту України Олександр Андрійчук. А в двоборстві Олександру Андрійчуку не було рівних, тож він заслужено підійнявся на найвищу сходинку п’єдесталу, а бронзовим призером у двоборстві став майстер спорту України  Володимир Стасюк.

Абсолютною чемпіонкою в першому Чемпіонаті України серед жінок стала волинянка кмс Юлія Гаврилюк. Вона виборола першість у підйомі штурмовою драбиною у вікно другого поверху, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та двоборстві. 

У бойовому розгортанні серед чоловіків зусилля волинян принесли "бронзу" з результатом 29,90 с.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024