ФК «Духче» став одноосібним лідером Чемпіонату Луцького району: підсумки шостого туру змагань

16 Вересня 2022, 15:39
ФК «Духче» став одноосібним лідером Чемпіонату Луцького району: підсумки шостого туру змагань 1250
ФК «Духче» став одноосібним лідером Чемпіонату Луцького району: підсумки шостого туру змагань

У Чемпіонаті Луцького району з футболу, який проводять на підтримку ЗСУ минулими вихідними відбулися матчі шостого туру.

Зустріч «Піддубці» – МФК «Локомотив» була перенесена на пізніший час, оскільки ківерцівський колектив також бере участь у Чемпіонаті Волині з футболу, де 11 вересня провів матч першого туру проти ФК «Шахтар» (Нововолинськ).

Нагадаємо про підсумки матчів 6 туру Чемпіонату Луцького району:

«Хавест» (Підлозці) – ФК «Духче» – 1:6

У Підлозцях місцевий «Хавест» розгромно поступився ФК «Духче». Футболісти з Рожищенщини відкрили рахунок наприкінці першого тайму – на 30 хв відзначився Володимир Чайка. Завдяки дублю того-таки Чайки та голу Максима Ядловського рахунок ще до перерви став 0:3. Після паузи Володимир Чайка забив утретє – 0:4. Після того Віталій Котяй на 65 хв спробував розрадити вболівальників «Хавеста», подарувавши надію на боротьбу – 1:4. Та покер Володимира Чайки і гол у роздягальню від Андрія Олінчука завершив розгром господарів – 1:6.

Завдяки перемозі ФК «Духче» став одноосібним лідером Чемпіонату Луцького району-2022 – 18 очок. Команда також має найбільшу кількість забитих м’ячів – 26 у 6 матчах. Після поразки «Хавест» опустився з 5 на 7 місце (6 очок), зокрема через гіршу різницю м’ячів, адже таку ж кількість залікових балів має і «ОТГ» (Підгайці).

«ОТГ» (Підгайці) – «Олімпія» (Княгининок) – 4:2

Другу за кількістю забитих гру в цьому спостерігали глядачі в Підгайцях. Футболісти «ОТГ» розпочали більш динамічно й із різницею у хвилину двічі розписалися у воротах суперників (забиті м’ячі на рахунку Юрія Веселова та Павла Ліщука). До перерви Іван Корчук відквитав один гол, тож відпочивати футболісти пішли за мінімальної переваги господарів – 2:1. У другій 45-хвилинці Павло Рибковський і Олександр Назарчук збільшили перевагу своєї команди до 4:1, але під завісу матчу Роман Ткачук скоротив відставання – 4:2.

За результатами туру «ОТГ» зробила стрибок із 10 на 6 місце, а «Олімпія» втратила одну позицію в турнірній таблиці. У наступному турі обидва колективи зустрічатимуться з командами з нижньої частини турнірки, тож їхнє положення може змінитися вже найближчих вихідних.

«Тростянець» – «Єдність» (Рудка-Козинська) – 2:2

Бойову нічию між собою розписали в Рожищі «Тростянець» і «Єдність». При тому, що Ігор Махнюк і Дмитро Дмитрук зробили заявку на перемогу «Єдності» ще в першому таймі, по перерві «Тростянець» виконав камбек і вирвав нічию – дубль на рахунку Романа Дацюка.

За підсумками туру «Тростянець» зберіг за собою поточне друге місце в турнірній таблиці, щоправда, тепер поступаючись лідерові у кількості залікових пунктів. Що цікаво, команда з Тростянця продовжує бути серед тих колективів, які найменше пропускали в цьогорічному чемпіонаті, підпсувавши собі цю статистику саме в шостому турі. «Єдність» теж не змінила турнірного розташування і дихає в спину лідерам – 10 очок у 5 матчах, поточне четверте місце в таблиці.

«Рать» (Ратнів) – «Торпедо» (Копачівка) – 1:2

«Рать» у шостому турі відзначилася… другим голом у цьогорічному чемпіонаті. Богдан Драган забив за «Торпедо» на 31 хв, а за десять хвилин Артем Лясковський зробив 1:1. Одначе ратнівські футболісти змарнували шанс на перше очко сезону, пропустивши на 70 хв після удару Володимира Баденчука – 1:2.

«Рать», як і раніше, гріє дно турнірної таблиці, не здобувши жодного очка й маючи найгіршу різницю м’ячів – -16. Копачівське «Торпедо» покращило своє становище в турнірній таблиці, піднявшись на один рядок – із 6 на 5 місце.

Покер Володимира Чайки в нинішньому турі змінив лідера гонки бомбардирів – цей форвард «Духчого», маючи в активі 8 голів, посунув Максима Кіпруху («Локомотив») на друге місце. По 5 точних ударів на рахунку Романа Дацюка (ФК «Тростянець»), Тараса Кабанова та Ігоря Махнюка (обидва – «Єдність»).

Вихідними, 17–18 вересня, відбудуться матчі сьомого туру Чемпіонату Луцького району. Спорт на Районі оприлюднить анонс і підсумки туру пізніше – стежте за публікаціями.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024