Після дев’ятого туру в Чемпіонаті Острозької громади лідери не змінилися

15 Вересня 2022, 07:28
Після дев’ятого туру в Чемпіонаті Острозької громади лідери не змінилися 784
Після дев’ятого туру в Чемпіонаті Острозької громади лідери не змінилися

В Чемпіонаті Острозької громади з футболу серед аматорських команд відбулися матчі дев’ятого туру. Якщо попередній тур завершився суцільними нічиїми, то в іграх минулого вікенду на полі було гаряче.

Найрезультативнішою виявилася зустріч ФК «Розваж» – «Крок» (Грозів) – 4:3. До речі, розвазькі футболісти продовжують лідирувати в рейтингу за найбільшою кількістю забитих голів – у 9 матчах вони 29 разів засмучували воротарів суперників. Наразі ФК «Розваж», як і після попереднього туру, посідає друге місце в турнірній таблиці, маючи в активі 19 очок.

Абсолютний лідер змагань ФК «Грем’яче» впевнено обіграв бадівську «Ниву» – 3:0. Світло-зелені з грою в запасі очолюють турнірну таблицю. До речі, грем’ячівці в чемпіонаті-2022 пропускали найменше – лише двічі. А «Нива», як і раніше, гріє дно турнірної таблиці.

ФК «Хорів» із рахунком 0:3 поступився міській команді Острога. Отож, ФК «Острог» утримують поточне третє місце, а хорівці – на передостанній сходинці турнірки. ФК «Вельбівно»,  який пропускав цей тур, наразі четвертий, маючи гру в запасі, але, як і «Крок», за найсприятливіших результатів наступних ігор може ввірватися в боротьбу за медалі.

 

Спорт на Районі стежить за перебігом змагань і публікуватиме анонси і результати ігор – будьте з нами.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024