Відновлення через спорт: у Мар'янівській громаді побував проєкт «Поруч»

09 Вересня 2022, 14:22
Відновлення через спорт: у Мар'янівській громаді побував проєкт «Поруч» 335
Відновлення через спорт: у Мар'янівській громаді побував проєкт «Поруч»

Для діток Мар’янівської громади, зокрема у селах Бужани та Галичани, провели серію активностей в рамках реалізації спільного проєкту МОН і ЮНІСЕФ – «Поруч».

Про це інформує Асоціація футболу Волині.

Спортивну складову проєкту реалізують благодійний фонд «Розвиток футболу України» у партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки Дитячого фонду УЄФА. Спортивна частина заходів з дітлахами проводиться за підтримки Асоціації футболу Волині.

За сприяння комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» (директорка – Вікторія Колесник), фахівчині зі соціальної роботи Оксани Войтович, старости Галичанського старостинського округу Марії Папиш, старости Бужанівського старостинського округу Івана Гиля, директорки Бужанівського ліцею Марії Волянюк, директора Ржищівської гімназії Володимира Шанковського активно долучили близько 130 дітей різного віку, які проживають у громаді.

З учасниками на декількох локаціях почергово працювали психологи, медичний працівник та тренер. Діти знайомилися, грали різні рухливі ігри з футбольним м’ячем, змагалися в естафетах спілкувалися та розважалися.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024