Розгром від «РОКО», поразка «Переможця»: ситуація у вищій лізі Рівненського району перед 10 туром

03 Вересня 2022, 18:18
Розгром від «РОКО», поразка «Переможця»: ситуація у вищій лізі Рівненського району перед 10 туром 1231
Розгром від «РОКО», поразка «Переможця»: ситуація у вищій лізі Рівненського району перед 10 туром

Триває Чемпіонат Рівненського району з футболу серед команд вищої і першої ліг.

Минулими днями відбулися матчі дев’ятого туру. Напередодні нового туру нагадаємо про те, якими були попередні зустрічі.

ХФК «Надія» – «Рівес» – 1:1

«Надія» відкрила рахунок ще на 9 хв – відзначився Давид Тарасюк, однак своєї переваги на домашньому полі втримати не змогла. На 69 хв Владислав Бугаєць відновив паритет – 1:1. Із таким рахунком гра і завершилася.

Результат зустрічі на турнірне становище команд не вплинув – як і після попереднього туру, «Рівес» восьмий, а ХФК «Надія» – на 9 місці.

«РОКО» (Городок) – «ГолДар» (Голишів) – 7:1

У цій зустрічі глядачі, яких за оцінками суддівської бригади було близько 200 осіб, побачили справжній голепад.

Голишивські футболісти відкрили рахунок на 9 хв – відзначився Дмитро Ярмолюк. Але вже за 15 хвилин «РОКО» вів уперед 2:1 (Сергій Гвоздь 20’, Олександр Любар 25’).  На старті другого тайму Євгеній Скляр укріпив перевагу – 3:1. А до кінця матчу завдяки дублям Юрія Антонюка та Віталія Конька рахунок став розгромним – 7:1.

Попри поразку, «ГолДар» зберіг за собою поточне 5 місце, а «РОКО» розташовується на сходинку нижче, скоротивши відставання, що розташувалися вище.

ФК «Шпанів» – «Славія» (Велика Омеляна) – 0:1

Лідер чемпіонату великоомелянська «Славія» у Шпанові мінімально обіграла місцеву команду – на 67 хв забив Тарас Топоровський.

Таким чином великоомеллянці відірвалися на три очки від найближчого переслідувача у турнірній таблиці. Поразка залишила ФК «Шпанів» на поточному місці, однак трійка лідерів відірвалася ще більше.

ФК «Забороль» – ФК «Єдність» (Квасилів) – 3:1

З 10 по 15 хв гравці «Заборолі» створили собі непогану перевагу – у воротах суперників розписалися Олександр Бондаренко й Олександр Левицький. Рахунок 2:0 тримався до 72 хв, коли Тарас Стельмащук скоротив відставання – 2:1. А під завісу матчу Андрій Фінчук забив за господарів ще раз.

Перемога ФК «Забороль» дозволила команді піднятися на одну сходинку в турнірній таблиці – 10 місце, 6 очок. «Єдність» так і залишається останньою.

«Оріон» (Грабів) – «Горинь» (Кустин) – 3:0

Грабівський «Оріон» дома розгромив «Горинь» (Кустин). На 42 хв Павло Делідон не реалізував пенальті, однак ситуацію виправив, забивши гол у роздягальню, Ігор Дацюк. На 48 хв перевагу господарів збільшив Владислав Пуц, а Дмитро Ілючок поставив у грі переможну крапку на 90 хв – 3:0.

«Оріон», як і після попереднього туру, залишається сьомим, відірвавшись від команд, що розташувалися в нижній частині турнірної таблиці. А «Горинь» через гіршу різницю м’ячів опустилася на 11 місце.

«Карс» (Бармаки) – «Переможець» (Грушвиця) – 2:1

Зустріч між цими командами могла вплинути на турнірне становище першої трійки вищої ліги.

З перших хвилин бармаківці взяли м’яч під контроль і на 5 хв Олександр Малиновський відкрив рахунок – 1:0. Наприкінці тайму Віктор Кір'ях збільшив перевагу господарів. «Карс» утримував рахунок до кінця зустрічі, але на 90+4 хв Сергій Непомнящий забив гол престижу.

За підсумками матчу «Карс» і «Переможець»  помінялися місцями в турнірній таблиці (2 і 3 місця відповідно), однак розрив між командами становить лише одне очко, тож кожен утрачений заліковий пункт може бути вирішальним у медальному заліку.

Найкращі бомбардири вищої ліги Рівненського району після 9 турів

  • Дмитро Ярмолюк («ГолДар») – 11 голів
  • Костянтин Голубчиков (ФК «Шпанів») – 10 (1 з пенальті) голів
  • Сергій Непомнящий («Переможець») – 9 (1) голів

Календар 10 туру у вищій лізі (4 вересня)

  • 11:00. Рівес – Карс
  • 11:00. ГолДар – Шпанів
  • 11:00. Славія – Забороль
  • 11:00. Переможець – РОКО
  • 11:00. Горинь – Єдність
  • 15:00. Оріон – Надія
  •  
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024