Ратня зустріч у Тростянці і боротьба за поточне третє місце: анонс 5 туру Чемпіонату Луцького району

03 Вересня 2022, 11:02
Ратня зустріч у Тростянці і боротьба за поточне третє місце: анонс 5 туру Чемпіонату Луцького району 774
Ратня зустріч у Тростянці і боротьба за поточне третє місце: анонс 5 туру Чемпіонату Луцького району

У неділю, 4 вересня, відбудуться матчі п'ятого туру Чемпіонату Луцького району з футболу.

Розпочнеться ігровий день матчами «Тростянець» – «Рать» (Тростянець, 13:00), у якому зустрінуться один із лідерів та аутсайдер чемпіонату. Одночасно стартуватиме гра ФК «Духче» – «Єдність» у Духчому. Обидві команди в турнірі ще не зазнавали поразок і тримаються у трійці лідерів, тож на полі вируватимуть неабиякі пристрасті.

«ОТГ» прийматиме «Акцент» (Підгайці, початок о 14:00). На домашньому полі підгайцівці футболісти намагатимуться перервати програшну серію, а хлопці з Княгининка намагатимуться зміцнити своє становище в середину турнірної таблиці. Буде цікаво.

Ківерцівський «Локомотив» на домашньому полі прийме «Хавест» із Підлозців (Ківерці, 14:00). Команди посідають 4 і 5 місця в турнірній таблиці, не значно відстаючи від трійки лідерів, тож гратимуть із максимальною самовіддачею.

А на завершення дня матч «Торпедо» – «Олімпія» (Копачівка, 17:00).  Команді з Княгининка, звісно, доведеться докласти зусиль, аби виграти на виїзді, та до цього є гарна мотивація – перемога дозволить команді піднятися у другу третину турнірки, тим більше, наразі обидва колективи мають рівну кількість очок.

Підсумки попереднього туру та турнірна таблиця тут: У Чемпіонаті Луцького району з футболу після чотирьох турів дві команди мають максимум очок

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024