У Чемпіонаті Луцького району з футболу після чотирьох турів дві команди мають максимум очок

02 Вересня 2022, 17:28
У Чемпіонаті Луцького району з футболу після чотирьох турів дві команди мають максимум очок 1362
У Чемпіонаті Луцького району з футболу після чотирьох турів дві команди мають максимум очок

У Чемпіонаті Луцького району з футболу серед аматорських команд, який проводять на підтримку ЗСУ, зіграні матчі чотирьох турів. 

Пропонуємо пригадати результати четвертого туру.

«Єдність» (Рудка-Козинська) – НФК «Локомотив» (Ківерці) – 4:3

«Єдність» відкрила рахунок у першій десятихвилинці – на 6 і 9 хв відзначився Тарас Кабанов. Натомість «залізничники» безрезультативно ганяли м’яча весь тайм, аж поки Максим Кіпруха не відквитав гол у роздягальню. На 60 хв. Кіпруха оформив дубль і дав надію вболівальникам і гравцям «Локомотива» на збереження очок – 2:2.

Утім, Ігор Махнюк (75 хв) і Дмитро Дмитрук (88 хв) ще двічі вразили ворота ківерцівської команди, довівши рахунок до 4:2. На останній хвилині Михайло Зайчук забив за «Локомотив», однак це не врятувало команду від поразки.

«Олімпія» (Княгининок) – «Тростянець» – 1:3

У Княгининку місцева «Олімпія» зазнала розгрому від «Тростянця». Гнат Пащук відзначився швидким голом – 0:1 на 5 хв. Ще в першій половині першого тайму Олександр Зингель зробив 0:2, а Роман Дацюк відзначився на 51 хв, довівши рахунок до розгромних 0:3 на виїзді.

Урешті Артем Пашківський на 86 хв забив гол престижу, та на більше «Олімпія» не спромоглася, поступившись лідерові чемпіонату на домашньому стадіоні.

«Рать» (Ратнів) – ФК «Духче» – 0:3

У Ратневі місцева «Рать» зазнала четвертої поспіль поразки, програвши ФК «Духче». За команду з Рожищенщини відзначилися Євген Поліщук (20 хв), Назар Лич (57 хв) і Володимир Чайка (74 хв).

«Хавест» (Підлозці) – «Піддубці» – 2:1

У Підлозцях гравцям «Хавесту» свої три очки довелося вигризати.

Перша половина матчу виявилася безгольовою. Господарі відкрили рахунок на 72 хв – відзначився Дмитро Пітальов. Але піддубцівські футболісти не хотіли втрачати залікові пункти, тож за 8 хвилин Тарас Супрунець повернув грі інтригу – 1:1.

«Хавест» підтиснув суперника і на 85 хв Дмитро Пітальов оформив дубль, принісши команді домашню  перемогу 2:1.

«Акцент» (Княгининок) – «Торпедо» (Копачівка) – 2:0

Гру в Дачному футболісти «Акцента» зробили за п’ять хвилин. Юрій Пушкаш і Роман Воробей розписалися у воротах суперників на 70 і 75 хв відповідно, чим принесли команді першу в сезоні перемогу.

Верхня третина турнірної таблиці після четвертого туру зазнала деяких змін. Не вершині таблиці, як і раніше, ФК «Духче», а на другому місці – «Тростянець» – по 12 очок. Ківерцівський «Локомотив» після поразки опустився на четверте місце, маючи 9 очок, як і його кривдниця рудко-козинська «Єдність». «Хавест» зі 6 заліковими балами замикає верхню частину таблиці.

Жодного залікового пункту наразі не здобули ОТГ «Підгайці» і «Рать».

У гонці бомбардирів Максим Кіпруха («Локомотив») дещо відірвався від конкурентів – 6 голів. По 4 точні удари мають Володимир Чайка (ФК «Духче»), Тарас Кабанов («Єдність» (Рудка-Козинська)) та Михайло Зайчук («Локомотив» (Ківерці)). Дмитро Пітальов («Хавест» (Підлозці)), Ігор Махнюк («Єдність») та Віктор Олінчук (ФК «Духче») перегравали суперників по 3 рази. Ще семеро гравців чемпіонату забивали про два рази.

У неділю, 4 вересня, відбудуться матчі п’ятого туру Чемпіонату Луцького району. Спорт на Районі оприлюднить анонс і підсумки туру пізніше – стежте за публікаціями.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024