16 команд змагалися на Кубку Незалежності АДФ: хто став найкращим

02 Вересня 2022, 13:11
16 команд змагалися на Кубку Незалежності АДФ: хто став найкращим 808
16 команд змагалися на Кубку Незалежності АДФ: хто став найкращим

16 команд узяли участь в черговому турнірі Асоціації дворового футболу Волині – «Кубку Незалежності», який присвячений 31-му дню народженню нашої країни. Традиційно під час турніру збирали гроші на потреби Збройних сил України.

Про це інформують на сайті АДФ.

Організатори зробили нестандартну сітку турніру, адже команди боролися за три кубки: кубок престижу, кубок перспективи та головний трофей – кубок незалежності. Відповідно, з 16 команд у подальший раунд виходило 12, тобто кожна з команд могла проявити себе.

Після групового етапу команди розділилися по кубках. Боротьбу за «Кубку Престижу», продовжили: «Самураї», «Дубнівська», «Олімп» та «Кубку ЛуцькЦентр».

У всіх кубках тривали запеклі баталії та жодна з команд не хотіла поступатися. Урешті переможцем «Кубку Незалежності» став ФК «Острожець», який у фіналі здолав «Шігірюм» – 2:1. У «Кубку Перспективи» перемогу святкували «Земан», перемігши у фіналі з мінімальним рахунком «Сокіл» – 1:0. Переможець «Кубку Престижу» – «Олімп», у матчі за золото переміг «Дубнівську» – 2:0.

Організатори також відзначили найкращих гравців у амплуа. Найкращим голкіпером «Кубку Незалежності», визнали Василя Годуна (Острожець), а найкращим гравцем «Кубку Незалежності» став Іван Бандура (Шігірюм). Найкращим гравцем «Кубку Перспективи» назвали Артема Герасименка (Земан), а найкращим гравцем «Кубку Престижу» відзначили Дениса Гарагана (Олімп).

«Турнір покликаний зібрати гроші на допомогу Збройним силам України. Частина внесків із турнірів ішла на потреби воїнів, зокрема сьогодні ми зібрали три тисячі гривень. А загалом з початку повномасштабного вторгнення на потреби ЗСУ ми зібрали 120 тисяч гривень», – зазначив керівник АДФ Микола Озюк.

Він наголосив, що такі турніри допомагають трішки розвантажувати людей, психологічно відновлюватися в реаліях війни.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024