Вихованки Камінь-Каширської ДЮСШ вибороли вісім медалей на Чемпіонаті Європи

19 Серпня 2022, 14:40
На Чемпіонаті Європи 457
На Чемпіонаті Європи

У польському місті Рашин, із 9-го по 18 серпня 2022 року відбувався Чемпіонат Європи з важкої атлетики серед дівчат та юнаків до 15 та до 17 років.

Чотири спортсменки із Камінь-Каширської громади увійшли до складу української збірної з важкої атлетики та представили нашу державу на європейській арені, – повідомляє Камінь-Каширська міська об’єднана територіальна громада.

Серед 30 країн-учасниць наші дівчата вибороли: одне – І місце, два – ІІІ-х та одне – ІV.

  • Козак Софія (с.Грудки) – у ваговій категорії до 76 кг, серед дівчат до 15 років здобула перемогу та виборола золоту медаль в ривку, поштовху та ще одне золото в сумі двоборства;
  • Анна Король (с.Видерта) – у ваговій категорії до 71 кг, серед юнаків та дівчат до 15 років виборола срібло в ривку, бронзу в поштовху та бронзу в сумі двоборства;
  • Олександра Чмух (с.Видерта) – у ваговій категорії до 59 кг, серед дівчат до 15 років здобула бронзову медаль в сумі двоборства та срібну в ривку.
  • Катерина Малащук (с.Видерта) – у ваговій категорії до 45 кг, серед дівчат до 15 років виборола IV місце, показала результат – 157 кг.

Талановитих спортсменок готували до чемпіонату тренери Камінь-Каширської ДЮСШ: Богдан Андрусь та Валентин Андрусь.

Камінь-Каширська міська рада сприяла участі дівчат у цих змаганнях, виділивши 55 тисяч гривень для поїздки. За нашими дітьми – майбутнє, щасливе, а головне здорове та мирне. Здобутки Європейського рівня заслуговують визнання та неабиякої уваги і підтримки.

Дякуємо за організацію голові районної федерації з важкої атлетики – Володимиру Сінчуку, директору Камінь-Каширської ДЮСШ – Руслану Бобку, тренерам і батькам юних спортсменок, а також всім людям, які долучилися до важливої та благородної справи.

Також варто відзначити, що наша дружня країна Польща у цей складний воєнний період з розумінням та співчуттям вкотре поставилася до громадян України і гостинно зустріла на своїй землі.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024