Замість чемпіонату України «Волинь» гратиме у чемпіонаті області – ЗМІ

17 Серпня 2022, 10:13
Замість чемпіонату України «Волинь» гратиме у чемпіонаті області 3225
Замість чемпіонату України «Волинь» гратиме у чемпіонаті області

Попри відсутність офіційних повідомлень від керівництва ФК «Волинь» (Луцьк) на старті сезону ПФЛ зрозуміло – цьогоріч клуб не гратиме.

«Волинь» розірвала контракти з усіма футболістами, більшість із них знайшли нові контракти. Як інформує  «Віснику+К» наразі функціонує лише дитячо-юнацька школа «хрестоносців». А доросла команда Чемпіонат України проміняє на аматорські змагання.

За попередніми планами у вересні стартує Чемпіонат Волинської області з футболу. Серед інших аматорських команд змагатиметься і ФК «Волинь». Формуванням команди займається головний тренер лучан Альберт Шахов. Вона складатиметься з 16–18-річних хлопців.

Попри те, що цього року лучани не подавали заявку на участь у першій лізі, за ними зберігається право наступного року почати саме з цього дивізіону, тобто наразі клуб збереже професійний статус. Якщо й у наступному сезоні ФК «Волинь» не заявиться у першу лігу, клуб автоматично переведуть у другу. Якщо ж ще через рік ФК «Волинь» не подасть заявку на  участь у найнижчому дивізіоні, автоматично втратить професійний статус.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024