Вихованці «Любарт» U-7 достроково стали чемпіонами Волині у своїй віковій категорії

12 Серпня 2022, 19:04
Вихованці «Любарт» U-7  достроково стали чемпіонами Волині у своїй віковій категорії 1693
Вихованці «Любарт» U-7 достроково стали чемпіонами Волині у своїй віковій категорії

Після п’яти місяців вимушеної паузи минулими вихідними відновили змагання в рамках Дитячої футзальної ліги Волині. Водночас для вікової групи U-7 турнір уже завершився, адже достроково визначився чемпіон змагань у цій віковій групі.

Як інформують на сайті АМФВ, у боротьбі за медалі найвищого ґатунку підопічні Тараса Бондарчука з клубу «Олімпія» зуміли обіграти 1:0 недосяжного лідера Дитячої футзальної ліги команду «Любарт Kids». Проте очковий гандикап дозволив оформити чемпіонство наймолодшому резерву чемпіонів Першої ліги України ФК «Любарт». Разом із дітлахами золоту нагороду отримав і наставник переможців Андрій Янчук, котрий додав до власної призової скарбнички перемогу в номінації «Кращий тренер».

Медалі за участь, солодощі, командні м’ячі отримали всі без виключення учасники футзального марафону. Не залишилися без нагород і номінанти в індивідуальних категоріях. Найкращим бомбардиром за підсумками змагань став представник клубу «Любарт Kids» Артем Бардоса. Його одноклубник Артем Титус був визнаний кращим голкіпером. Найкориснішим на майданчику впродовж сезону був лучанин Роман Сірик з «Олімпії».

У номінації «Найкращий гравець» перемогла Вікторія Колбасюк  із команди «Маневичі Вумен».

Приємно відзначити, що в сімці U-7 чемпіонату взяли участь відразу дві дівочі команди – «Амазонка», яка в підсумку фінішувала четвертою, та бронзовий призер першості «Маневичі Вумен».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024