Волинські спортсмени отримали відзнаки від влади за досягнення на Європейському юніорському фестивалі

05 Серпня 2022, 07:52
Волинські спортсмени за досягнення на Європейському юніорськома фестивалі отримали відзнаки від влади 1030
Волинські спортсмени за досягнення на Європейському юніорськома фестивалі отримали відзнаки від влади

Спортсмени з Волині, які входили до національної збірної, і представляли Україну на XVI Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, отримали нагороди від місцевої влади.

На цих престижних змаганнях дзюдоїст, вихованець Волинської обласної ШВСМ Станіслав Корчемлюк виборов золоту медаль в особистому заліку і срібну нагороду у командних сутичках.

Срібну медаль із плавання завоював вихованець КЗ СДЮШОР Луцької міської ради Іван Гарбарук, який установив особистий рекорд на дистанції 100 м батерфляєм.

Легкоатлет із Луцької міської громади Артем Черкашин зупинився за крок до п'єдесталу – з особистим рекордом у метанні молота виборов почесне 4 місце.

З юними спортсменами, які вже повернулися додому, зустрілися голова обласної ради, очільник Національного відділення Олімпійського комітету у Волинській області Григорій Недопад та перший заступник голови Юрій Поліщук.

Спортсменам та їхнім наставникам вручили подяки голови обласної ради, а також цінні подарунки від Волинського осередку НОК України.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024