Рівненські і волинські спортсмени візьмуть участь у Чемпіонаті світу з параканое

03 Серпня 2022, 09:58
Українські спортсмени візьмуть участь у Чемпіонаті світу з параканое: список учасників 846
Українські спортсмени візьмуть участь у Чемпіонаті світу з параканое: список учасників

П’ять українських веслувальників візьмуть участь на чемпіонаті світу з параканое, який відбудеться в Галіфаксі з 3-го по 6-е серпня.

Українці візьмуть участь в шести видах програми. Про це інформує пресслужба Федерації каное України.

У складі збірної України срібний призер Паралімпійських ігор, чемпіон світу-2021 Микола Синюк (клас KL2, Рівненська), срібна призерка Паралімпійських ігор, триразова чемпіонка світу Марина Мажула (клас KL1, Волинська), бронзовий призер чемпіонату світу-2021 Владислав Єпіфанов (класи VL3, Черкаська), срібна призерка Паралімпійських ігор, володарка 7-ми медалей чемпіонату світу в різних класах Наталія Лагутенко (клас KL2, VL3, Рівненська) і фіналіст чемпіонатів світу і Європи 2021 року Андрій Кривчун (клас VL2, Полтавська).

КАЛЕНДАР ВИСТУПІВ УКРАЇНСЬКИХ СПОРТСМЕНІВ

Як розповів головний тренер збірної України з параканое В’ячеслав Загреба, лідер збірної України, дворазовий паралімпійський чемпіон, представник Волині Сергій Ємельянов цей спортивний сезон пропускає. Як відомо, Сергій зосередився на волонтерській діяльності, активно допомагаючи Збройним силам України у боротьбі з рашистськими окупантами.

На першому і єдиному в цьому році етапі Кубку світу з параканое, який відбувся в Познані українці завоювали 5 медалей (2 золоті, 2 срібні і 1 бронзову), причому в активі Наталії Лагутенко дві нагороди (по 1-му сріблу і бронзі).

Золоті медалі збірній Україні принесли Микола Синюк, Владислав Єпіфанов, срібна медаль в активі Марини Мажули.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024