Заходи «Рух заради здоров’я» завітали до Острозького психоневрологічного інтернату

30 Липня 2022, 17:05
Заходи «Рух заради здоров’я» завітали до Острозького психоневрологічного інтернату 1323
Заходи «Рух заради здоров’я» завітали до Острозького психоневрологічного інтернату

Упродовж літа в Рівненській області, у підпорядкованих департаменту соціальної політики Рівненської обласної державної адміністрації установах, триває щорічна спартакіада «Рух заради здоров’я».  Це вже її 11 сезон.

Черговий етап спартакіади відбувся в Острозі, а місцем проведення став комунальний заклад «Острозький психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради, представники якого щороку радо долучаються до цього спортивно-масового заходу. Вже традиційно, на майданчику зібрались майже всі підопічні та працівники закладу, щоби підтримати команди.

Учасники впевнено впоралися зі спортивною програмою. Щоправда, організатори трохи доповнили її новими елементами. Зокрема, у ній з’явилися спортивні естафети «Флорбол» та «Рівновага». Нескладні у виконанні нові конкурси пожвавили спортивні активності, надавши його учасникам додаткові шанси для вияву своїх можливостей та отримання задоволення від їх реалізації. По завершенню всіх етапів змагань відбулося урочисте нагородження всіх учасників дипломами та подарунками.

Організацією та проведенням спортивно-масової частини заходу займаються працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024