Усі футболісти, які залишили «Верес» влітку, знайшли нові команди

27 Липня 2022, 16:36
Усі футболісти, які залишили «Верес» влітку, знайшли нові команди 2424
Усі футболісти, які залишили «Верес» влітку, знайшли нові команди

Рівненський «Верес» влітку 2022 року зазнав серйозних кадрових утрат. Клуб залишило дев'ятеро футболістів, зокрема двоє легіонерів.

Наразі всі гравці, які в минулому виступали за «червоно-чорних», знайшли нові команди.

Роман Гончаренко приєднався до ковалівського «Колоса». Сергій Петько перейшов у «Чорноморець» (Одеса). Ігор Солдат і Микита Полюлях гратимуть за «ЛНЗ» із Черкас. Щодо захисника Дмитра Махнєва, підтвердилися трансферні чутки – футболіст у сезоні 2022/23 гратиме за львівські «Карпати». Воротар Артем Кичак перейшов у київську «Оболонь-Бровар». 21-річний  Алан Ауссі, приєднавшись до рівнян на початку року, не зіграв за «Верес» жодної хвилини в офіційних матчах, а в липні перейшов у вірменський «Пюнік».

Покинуло НК «Верес» і двоє легіонерів – Жирайр Маргарян, залишивши рівнян, виступатиме за вірменський «Урарту», де й провів весну-2022, а Владислав Крейда після закінчення орендних договорів, – зараз у «Флорі» (Таллінн, Естонія). Нагадаємо: до розташування «Вереса» повернувся тільки один із легіонерів.

Нагадаємо: до розташування «червоно-чорних» на літній збір прибув 21 футболіст включно з новачками Арсенієм КоркодимомРоманом ГагуномМиколою Квасним і Василем Курком. Згодом клуб також підписав братів-близнюків Владислава і Станіслава Шараїв. 

Після публікації новини надійшла інформація про ще один трансфер «Вереса» – харківський «Металіст» викупив контракт Сергія Панасенка.

 

Читайте також:

«Буде Україна – буде й «Верес», – президент народного клубу Іван Надєїн

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024