Що подарувати підліткові на День народження

22 Липня 2022, 10:20
Що подарувати підліткові на День народження РЕКЛАМА 603
Що подарувати підліткові на День народження

Дитина досягла старшого підліткового віку?

Настав момент дарувати серйозні подарунки. Нижче розповімо, що піднести на день народження підлітку, який досяг 15 років і більше. Презенти вибиратимемо за інтересами.

Комп'ютерному генію

Якщо підліток вільно почувається у світі IT-технологій, а можливо, вже й заробляє, спробуйте подарувати щось зі світу комп'ютерної техніки. Ідеально підійдуть комплектуючі та аксесуари:

  • клавіатура спеціально під праву та ліву долоню;
  • потужні стовпчики;
  • бездротові аксесуари - мишку, клавіатуру;
  • пристрої з USB підключенням, необхідні для обслуговування комп'ютера та комфортної роботи: міні-настільна лампа, міні-пилосос для чищення клавіатури, кухоль з підігрівом для чаю або кави.

Ще один гарний подарунок: ДБЖ. Особливо в умовах воєнного стану в Україні. Джерело безперебійного живлення дозволить зберегти всю важливу інформацію на комп'ютері у разі різкого вимкнення світла.

Любителю читати

На щастя, українські діти небайдужі до літератури. Але купувати друковані видання — це дорого та клопітно. Хороший вибір у цьому випадку – електронна книга. До неї можна додати передплату на будь-яке видавництво. Хоча багато хто з сучасних сьогодні надає безкоштовний доступ до онлайнових книг для дітей України.

Зауважте, що електронна книга має екран типу «електронний папір», який знімає навантаження з очей під час читання. 

Мрійнику

Любителю гарних видів або мрійнику подаруйте фотоапарат з миттєвою печаткою. Зйомка за допомогою такої камери дуже зручна. Сам фотоапарат маленький, тому поміститься у невеликий рюкзак чи сумку.

Ще один хороший варіант – вічний зошит. Forever Book дозволяє робити необмежену кількість записів на сторінці блокнота. Їх можна прати та вносити нові. Такий зошит стане в пригоді тим, хто любить записувати миттєві думки, робити замальовки. До речі, зі сторінок блокнота можна відсканувати написане чи намальоване через спеціальний додаток та зберегти все це у хмару чи на гаджет.

Активному підлітку

Тому, хто любить рух, ідеально підійдуть:

  • ролики із захистом;
  • спортивний чи гірський байк;
  • скейт або гіроскутер.

Ідеальне рішення – купити електросамокат у подарунок. Вибираючи автомобіль, звертайте увагу на кліренс, висоту підйому в гору, швидкість і ширину платформи.

Дівчині

Модниці підійдуть такі подарунки:

  • Сертифікат на похід у спа. Макіяж, послуги майстра манікюру чи педикюру, перукаря, масажу однозначно порадують.
  • Набір гарної косметики, що доглядає або декоративної, європейського або американського виробника.
  • Сертифікат на відвідування модного бутіка.

При покупці косметики враховуйте тип шкіри дівчини.

Спортсмену

Якщо підліток віддає перевагу походам у тренажерний зал або басейн, можна підібрати хорошу спортивну сумку або рюкзак, щось зі спорт інвентарю: гантелі, зручне взуття, тренувальний одяг. Добре підійде як подарунок пляшка для води, бездротові навушники, фітнес браслет.

За певної частки фантазії та гарного знання своєї дитини чи підлітка, навіть за обмеженого бюджету можна зробити гідний подарунок.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024