Збірна України завоювала бронзу міжнародного турніру «Futsal Week»

02 Липня 2022, 15:21
Збірна України завоювала бронзу міжнародного турніру «Futsal Week» 944
Збірна України завоювала бронзу міжнародного турніру «Futsal Week»

Кілька днів тому у хорватському місті Пореч завершився традиційний турнір «Futsal Week».

Як і минулого року, у ньому взяло участь вісім національних збірних U-19, а Луцьк і «Любарт» у складі жовто-блакитних вкотре захищав Владислав Сизик. Про це інформує пресслужба «князів».

На груповому етапі наші хлопці були кращими за Ґренландію (10:1) та угорців (5:2), а от з японцями підопічні Віталія Одегова розписали мирову (4:4).

Через гіршу різницю забитих-пропущених Україна зайняла друге місце у квартеті і у півфіналі зійшлася з Іспанією. Звісно, обіграти піренейців було дуже складно і нам це не вдалося: українці поступилися 0:3. Проте у матчі з поляками хлопці «відвели душу» та завоювали бронзові нагороди, обігравши друзів України з рахунком 8:0. 

Лучанин Владислав Сизик каже, що третє місце – це хороший результат, проте збірники ним не задоволені, оскільки вірять – перша сходинку була їм під силу.

«Виступаючи, я намагався продемонструвати свої найкращі якості, хоча й не мав дуже багато ігрового часу. Тренер використовував широку ротацію, щоб задіяти якомога більше гравців. Загалом, дуже добре, що ми у цей час змогли провести збори та взяти участь у підготовчому турнірі до Євро-2022. Війна в Україні дуже мотивує показати нашу країну з найкращої сторони на полі та поза ним», – розповів Сизик.

Після турніру в Хорватії українці вирушили до молдовського Чореску, який 7-10 липня прийматиме матчі групи шостого основного раунду відбору чемпіонату Європи. 

Суперниками нашої команди будуть збірні Андорри, Бельгії та Молдови.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024