Компанія у Ковелі передала майно веслувальної бази у власність міста

29 Червня 2022, 09:14
Компанія у Ковелі передала майно веслувальної бази у власність міста 531
Компанія у Ковелі передала майно веслувальної бази у власність міста

Ковельська міська рада надала згоду ТОВ «Компанія «Авіста» на безоплатне прийняття майна з приватної власності веслувальної бази у комунальну власність.

За дане рішення депутати Ковельської міської ради проголосували на сесії 28 червня. «За» проголосувало 27 депутатів. Один – не голосував.

ТОВ «Компанія «Авіста» передала приватне майно у власність Ковельської територіальної громади, в особі Ковельської міської ради, на баланс управління культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Йдеться про елінг У´-3 площею 314,8 кв.м, що знаходиться за адресою: вул. Фабрична, будинок 26, міста Ковель Волинської області. Окрім цього, ангар для малолітражних суден Т´-1 площею 112,5 кв.м, що знаходиться за адресою: вул. Фабрична, будинок 26, міста Ковель Волинської області.

Контроль за виконанням цього рішення поклали на постійну комісію з питань планування, бюджету і фінансів (Олега Унігу), на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології і благоустрою міста, комунального майна, промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку, торговельного і побутового обслуговування населення (Вадима Ткачука).

Нагадаємо, раніше Район.Ковель інформував, що компанія «Авіста», яка була власником майна на цій земельній ділянці 9 років чи то з умисних причин, чи то не маючи якогось інтересу до свого ж майна, не укладала договір оренди з Ковельською міською радою, не сплачувала жодних платежів за землю до міського бюджету.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024