Збірна України - чемпіони Європи серед кадетів у змішаному командному турнірі з дзюдо

27 Червня 2022, 13:22
Команда України 507
Команда України

Просто фантастичний результат продемонстрували українські дзюдоїсти на чемпіонаті Європи серед спортсменів до 18 років у хорватському Поречі. 

Після успішного виступу в особистій першості, в змішаному командному турнірі збірна України здобула золоті нагороди. Про це інформують у Федерації дзюдо України.

У фінальному протистоянні проти сильної команди Франції наші дзюдоїсти продемонстрували всю силу, міць і мужність українського народу. Першим на татамі вийшов наш чемпіон Європи в особистій першості Ігор Цуркан, який вчергове підтвердив свій статус не залишивши шансів супернику, тим самим вивів українську команду вперед.
Далі переможну ходу підтримали наші важковаговики - любомльчанка Діана Семченко здолала, здавалося, непереможну француженку Мєнанді Лалоу, а Крістіан Хохлов у наднапруженому поєдинку на Golden Score здолав Акіна Монго. 3:0 на користь української збірної - оце так початок!
В четвертому поєдинку зустрічалися представниці вагової категорії до 48 кг - українка Меланія Водянна та француженка Аліссіа Пуланже. Перевага була на стороні останньої, а загальний рахунок зустрічі став 3:1.

Фінальну крапку у протистоянні поставив наш Назар Вісков (до 60 кг). Вже на 1 хвилині поєдинку українець зумів кинути суперника на «Ваза-арі» та виконати утримання! 4:1 і звання чемпіонів Європи для української збірної.

Нагадаємо, раніше Діана Семченко стала бронзовою призеркою Чемпіонату.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024