Рівненщина: діти з оздоровчих літніх таборів знайомилися з грою у бадмінтон

21 Червня 2022, 11:46
Рівненщина: діти з оздоровчих літніх таборів  знайомилися з грою у бадмінтон 382
Рівненщина: діти з оздоровчих літніх таборів знайомилися з грою у бадмінтон

На Рівненщині відбувся черговий тур проєкту «OlympicLab». Його провели у комунальному закладі «Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека» для дітей, що відпочивають у літніх оздоровчих таборах «Savvy Nation» та «Еко-STEM».

Про це інформують на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини».

Розпочався захід із вітального слова голови Відділенням НОК України в Рівненській області, директора комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради Миколи Петренчука. А потім свою розповідь розпочав голова відокремленого підрозділу громадської організації «Федерація бадмінтону України» у Рівненській області Олександр Самсонюк. Він детально розказав учасникам заходу про правила гри з бадмінтону та його розвиток на Рівненщині. Також продемонстрував спортивний інвентар.

Досхочу поспілкувавшись, усі присутні взяли участь в інтелектуальному конкурсі «Олімпійська вікторина». У ньому брали участь як дітлахи, так і їхні вихователі. Зрештою, кращі знавці олімпійського спорту отримали подарунки. 

Після цього розпочалася практична частина проєкту «OlympicLab», де дівчата та хлопці отримали майстерклас із бадмінтону. Вони були захоплені спортивними вправами, які їм продемонстрували представники федерації.

А далі кожен міг себе випробувати у конкурсах з елементами гри у бадмінтон «Набивання» та «Влуч  у ціль». Їх переможці та призери: Тимофій Теслюк, Віра Юревич, Вероніка Охмак, Олег Мічута та Анна Бурачик отримали подарунки від організаторів, а всі учасники – сувенірну атрибутику.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024