У Ківерцях відбувся благодійний футбольний турнір: хто виграв та яку суму зібрали

21 Червня 2022, 08:02
Переможець турніру НФК «Локомотив» ФОТО 1364
Переможець турніру НФК «Локомотив»

На міському стадіоні «Колос» у Ківерцях однойменної громади відбувся благодійний турнір з футболу «Разом до перемоги» на підтримку Збройних Сил України.

Змагання відбулися 19 червня. Про це інформує пресслужба Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Організатором турніру виступила Ківерцівська міська рада спільно з Федерацією футболу Ківерцівщини, народним клубом «Локомотив» та дитячо-юнацькою спортивною школою міста.

У змаганнях взяли участь вісім команд: 

  • ФК «Ветеран-Лучеськ»;
  • ФК «Володимирівка»;
  • ФК «Цумань»;
  • ФК «Рожище»;
  • ФК «Липне»;
  • ФК «Ветеран-Ківерці»;
  • ФК «НФК Локомотив» (Ківерці);
  • ФК «ДЮСШ юнаки» (Ківерці).

На початку турніру до учасників звернувся міський голова Олександр Ковальчук та голова федерації футболу Ківерцівщини Юрій Ващук.

«Головна мета заходу – благодійність, адже зібрані кошти спрямують на потреби ЗСУ. Бажаю учасникам отримати позитивний заряд енергії та наснагу до подальшої боротьби за перемогу», – промовив Олександр Ковальчук.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих героїв, які загинули в наслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

Турнір відбувався шляхом жеребкування, команди поділилися на групи. Матчі групового та фінального етапів тривали по 15 хвилин.

За результатами турніру переможцем стала місцева команда НФК «Локомотив», друге місце посіла команда ФК «Володимирівка» і третє місце – ФК «Цумань».

Команді-переможцю вручили кубок та диплом за зайняте I місце, командам-призерам – кубки та грамоти, гравцям команд – подяки за участь у благодійному турнірі. Призери та гравці отримали в подарунок футбольні гетри.

Також звання «Кращий захисник турніру» отримав Богдан Сінєльник (ФК «Цумань»), звання «Кращий бомбардир» – Михайло Зайчук (НФК Локомотив), «Кращий воротар» – Михайло Оліда (ФК «Ветеран-Лучеськ»), «Кращий гравець» – Тарас Кабанов (ФК «Володимирівка»).

По закінченню нагородження міський голова Олександр Ковальчук вручив приз голові футбольної федерації Ківерцівщини Юрію Ващуку – пару професійного футбольного взуття. 

Також Олександр Миколайович подякував за присутність на змаганнях лікарю Олені Купріді та зі щирими вітаннями з нагоди професійного свята дня медичного працівника передав жінці подарунок.

Протягом усього турніру на території міського стадіону стояла скринька, де кожен охочий міг долучитися до благодійного внеску на підтримку Збройних Сил України та пригоститися солодощами.

За підсумками турніру було зібрано 14 750 гривень, які, зі слів НФК «Локомотив», передадуть на потреби 24 бригади, де проходить службу жителька Ківерців.

Читайте також: Ківерцівські дзюдоїсти зайняли призові місця на турнірі в Угорщині

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024