На Турійщині змагалися старші і молодші футболісти

16 Червня 2022, 13:26
У Тагачині змагалися старші і молодші футболісти 531
У Тагачині змагалися старші і молодші футболісти

У Тагачині відбувся дитячий футбольний турнір.

Про це інформують на сторінці «Турійська територіальна громада: сьогодення» у фейсбук.

Цьогоріч футбольний турнір у Тагачині, який є традиційним щорічним спортивним дійством, відбувся у новому форматі – учасниками були дитячі, а не дорослі футбольні команди. Помірятися у влучності, спритності та майстерності з’їхалися чотири команди з Турійської та Колодяжненської громад. Юні футболісти у гарячих та видовищних поєдинках запекло боролись за перемогу, і справа не лише в нагородах, а в азарті самої гри.

В результаті пальму першості виборов спортивний клуб «Фанат» із Солович. Друге місце – в активі селецької команди. Третю сходинку п’єдесталу посіли господарі поля – команда з Тагачина. І почесне четверте місце – у юних футболістів з села Білашів.

Кубки, грамоти та грошові премії урочисто вручили командам організатори турніру Микола Яворський і Тетяна Костюк, яка нещодавно стала за кермо фермерського господарства «Клюське», оскільки її чоловік Олександр нині захищає Україну. Саме ФГ «Клюське» виступило спонсором дитячого футбольного турніру, окрім іншого, подбало воно і про смаколики для дітвори.

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024