Проєкт «Поруч» у Луцьку по-футбольному допомагає дітям, постраждалим через війну

11 Червня 2022, 14:13
Проєкт «Поруч» у Луцьку по-футбольному допомагає дітям, постраждалим через війну 948
Проєкт «Поруч» у Луцьку по-футбольному допомагає дітям, постраждалим через війну

На Волині продовжують утілювати проєкт соціально-психологічної підтримки «Поруч», аби допомогти дітям, постраждалим через війну.

Чергову серію спортивних активностей у межах проєкту на початку червня провели в Луцьку, у спорткомплексі КРЦ «Adrenalin City». Про це інформує Асоціація футболу Волині.

Участь у заході брали діти, які проживають у хостелі цього культурно-розважального центру,  з Маріуполя, Берислава, Бучі, Тростянця, Костянтинівки, Сєверодонецька, Волновахи, Нової Каховки, а також юні лучани.

З дітьми працювали на різних локаціях почергово психологи, медичний працівник, тренер. Діти знайомилися, грали різні ігри, спілкувалися, розважалися й отримали багато позитивних емоцій. Професіоналізм та досвід Дмитра Голоскокова, який зумів захопити дітей від 5 до 14 років, сприяв хорошій атмосфері. По завершенню представники проєкту «Поруч» та Асоціації футболу Волині привітали усіх дітей, роздали подарунки та смачні ласощі. 

Загалом такий формат роботи сприятиме психологічному відновленню після пережитого травматичного досвіду та подоланню страхів.

На території Волинської області такі заходи будуть щотижневими. Осередки, де проживають внутрішньопереселені діти, керівники громад, навчальних закладів, батьки, які бажають залучити дітей до участі у проєкті, можуть звертатися в Адміністрацію АФВ (контактна особа – Журибіда Володимир (066-307-74-59). 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024