На Рівненщині відбувся дитячий фестиваль з футболу

12 Травня 2022, 17:40
На Рівненщині відбувся дитячий фестиваль з футболу 1185
На Рівненщині відбувся дитячий фестиваль з футболу

Традиційно у весняний період ФК «Єврошпон-Смига» проводить дитячий фестиваль з футболу «Я-Патріот!».

Цього року усі плани змінила війна. Проте змогли провести І етап турніру із благодійними цілями. Про це інформують на сторінці ФК «Єврошпон-Смига» у фейсбуці. 

На це футбольне свято завітало 10 команд із сусідніх областей ( ДЮСШ Дубно, ФА Тернопіль, ФК "Олімп" Рівне, ФК "Лідер" Рівне, ФК "Чемпіон" Тернопіль, ФК "Чемпіон -2", ФК "Волинь" Луцьк, ФК "Волинь-2", ФК "Барса" Тернопіль), які були розподілені на дві групи.

Розпочавши боротьбу, кожен футболіст досить впевнено почував себе на полі. Зрозуміло, що будь-яка команда не застрахована від поразок, але і цей досвід піде гравцям на користь.

По завершенні групового етапу, визначилась четвірка найсильніших, де команди, які зайняли 2 місця в групі змагались за бронзові нагороди, відповідно з 1-го місця розігрували чемпіонський кубок.

Матч за 3 місце - ФК "Єврошпон-Смига" - ФК "Чемпіон" м. Тернопіль, подарував глядачам емоції. Батьки з обох команд максимально підтримували своїх дітей. Футболісти показували не тільки хорошу гру, але й характер, психологічну стійкість. Гравець із м. Тернопіль зміг відкрити рахунок і в цій грі більше ніхто не відзначився взяттям воріт. 1:0 - мінімальна перемога ФК "Чемпіон" м. Тернопіль.

Фінал, як завжди став видовищним. Емоції вирували як на футбольному полі, так і на трибунах. Було цікаво спостерігати за стилем гри та майстерністю обох команд. ФА Тернопіль зуміла двічі реалізувати свої моменти, які ФК "Волинь " відквитати не зумів - 2:0.

У підсумку,

1 місце - ФА Тернопіль;

2 місце - ФК "Волинь" м. Луцьк;

3 місце - ФК "Чемпіон " м. Тернопіль.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024