Українські дзюдоїсти здобули 11 медалей на турнірах континентального Кубка

11 Травня 2022, 12:11
Українські дзюдоїсти здобули 11 медалей на турнірах континентального Кубка 664
Українські дзюдоїсти здобули 11 медалей на турнірах континентального Кубка

Одразу у трьох європейських містах відбулися турніри континентального Кубка серед дорослих, юніорів та кадетів, участь в яких взяли українські дзюдоїсти.

Про це інформують на сторінці Міністерства молоді та спорту України у фейсбуці.

На дорослому Кубку Європи, який проходив у боснійському Сараєво бронзові нагороди здобули Бекірбек Моргоєв (до 60 кг) та Артем Хомула (до 73 кг).

Срібним призером юніорського Кубка Європи, що проходив у французькому Нантерре, став Всеволод Климов (до 81 кг).
Тріумфально завершили свій виступ українські кадети на Кубку Європи в румунському Бухаресті. За два змагальні дні українці завоювали сумарно 8 нагород.
Українські дзюдоїстки зайняли весь п'єдестал пошини у ваговій категорії до 44 кг. Маргарита Мірошниченко завоювала «золото», перемігши у фіналі співвітчизницю Анастасію Суперсон. А третьою стала Марія Бєгунова, яка у поєдинку за бронзу здолала румунку Балан.
На найвищу сходинку п'єдесталу у категорії до 81 кг піднявся Ігор Цуркан. Українець не залишив шансів суперникам, здобувши чотири дуже впевнені перемоги над суперниками з Молдови, Естонії, Туреччини та Вірменії. Всі сутички наш дзюдоїст завершив достроково оцінкою іппон.
Бронзові нагороди вибороли Юлія Штефаняк (до 48 кг), Меланія Водянна (до 48 кг), Юлія Кузьменко (до 63 кг) та Нікіта Юданов (до 90 кг).
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024