У Камені-Каширському юні футболісти змагалися, щоб підтримати захисників України

10 Травня 2022, 09:26
Благодійнийфестиваль з міні-футболу у Камені-Каширському 353
Благодійнийфестиваль з міні-футболу у Камені-Каширському

У Камінь-Каширській громаді діти-переселенці змагалися заради підтримки всіх захисників України.

Камінь-Каширська міська рада підтримала юних спортсменів, які виявили бажання зіграти на благодійному турнірі з міні-футболу заради своєї країни та її Героїв під гаслом «Наблизимо перемогу разом», – пишуть на сторінці громади у фейсбуці.

 

Діти-переселенці об’єдналися у команду під назвою «Байрактар», а також місцеві спортсмени найменували свої команди по-особливому: «Джавелін», «Імені Степана Бандери», «Футбольні сили України», «Мілан», «Динамо», «Барселона», «Ветеран».

 

Від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію нашої країни, багато дітей спортсменів виїхали за кордон. Проте виявили бажання відвідувати тренування школярі, які прибули у громаду із територій, де тривають бойові дії.

За високі показники та демонстрацію відмінної гри в благодійному фестивалі з міні-футболу переможців нагородили кубками та дипломами. А також відзначили найкращого гравця з кожної команди.

Підприємці міста Камінь-Каширський долучилися до благодійного заходу та від себе підготували учасникам фестивалю солодкі подарунки і сувеніри. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024