Волинь: «Кубок Єдності» подарував військовим майже 35 тисяч гривень

06 Травня 2022, 08:53
Волинь: «Кубок Єдності» подарував військовим майже 35 тисяч гривень 1770
Волинь: «Кубок Єдності» подарував військовим майже 35 тисяч гривень

Асоціація дворового футболу 5х5 відгукнулася на прохання командування військової частини А1325 із проханням організувати турнір для збору грошей для придбання автомобіля підвищеної прохідності.

Організатори запросили всі охочі команди до участі в «Кубку Єдності», проте для зручності колективів вирішили провести не один… а два повноцінні одноденні турніри. Про це йдеться на сайті АДФ.

Першого суботнього дня 12 учасників поділили на 4 групи, в яких за вихід до півфіналу змагалися: «Любарт Junior», «Сокіл», «Міщани» (Горохів), «Атлетік» (Млинів), «Камаз» (Острожець), «Гірка Полонка», «Альянс» (Рожище), «Динамо», «RedBull», «Велицьк», «Респект», «Луцьк Центр».

В 1/2 фіналу «Атлетік» мінімально здолав «Міщан», а «Респект» розібрався з «Альянсом». Хоча Рожище реабілітувалося й надзвичайно вдало на контратаках перемогло 5:3 Горохів у грі за бронзові нагороди.

Фінал, як і личить вирішальним поєдинкам, був неймовірно напружений. Суперники почергово перехоплювали ініціативу, однак воротарі помилок не допускали. І лише один потужний удар вирішив долю матчу. Антон Дригульський дав «діагональну» під поперечину воріт Андрія Ткачука. Тож мінімальні 1:0, й «Атлетік» виборює в «Респекта» кубок. До слова, Млинів – єдині, хто не пропустив жодного голу у свої ворота.

У неділю вісім претендентів було розділено на дві підгрупи: А) «Любарт», «Пірвенче», «Агромат», «Ярославичі»; Б) «Татрафан», «Неріс», «Самураї», «Хавест».

Тут, за регламентом, переможці відразу розігрували фінал, а команди, що фінішували другими – ІІІ місце. Таким чином, за «бронзу» зійшлися міні-футбольні колективи «Агромат» та «Неріс». З різницею в один м’яч – 2:1 – перемогу здобув колектив «Неріс».

За золоті медалі зійшлися братні колективи «Татрафан» і «Любарт». Команди подарували глядачам результативне видовище з сімома взяттями воріт. Усе ж таки іменитий «Любарт» був сильнішим – 4:3.

 

«Вдячний учасникам, що не втомлюються підтримувати ЗСУ. Завдяки спільним зусиллям, нам вдалося зібрати близько 35 тисяч гривень, які буде перераховано військовій частині А1326. Разом ми сила. Слава Україні!» – сказав після народження голова АДФ Микола Озюк

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024