Велике тренування по-острозьки: огляд гри «Кунів-Вельбівно» – «Грем’яче»

26 Квітня 2022, 13:30
Велике тренування по-острозьки: огляд гри «Кунів-Вельбівно» – «Грем’яче» 1084
Велике тренування по-острозьки: огляд гри «Кунів-Вельбівно» – «Грем’яче»

Допоки футбольний сезон «заморожений» через повномасштабне вторгнення росії, команди долучаються до благодійних турнірів, проводять індивідуальні тренування і поступово повертаються до спарингів.

На Острожчині, у селі Вельбівно, у понеділок, 25 квітня, відбулася товариська гра між командами «Кунів-Вельбівно» (у сезоні 2022 року виступатиме в Першій лізі Чемпіонату Рівненського району) та ФК «Грем’яче» (перша ліга Чемпіонату Рівненської області).

Гру можна назвати великим тренуванням, адже до складу обох колективів входили як футболісти, які торік становили кістяк команди, так і новачки, а ще «легіонери» з інших клубів різних рівнів.

Рахунок на 15 хв. відкрили господарі «Кунів-Вельбівно». І хоч на добиванні (попередній удар прийняла на себе штанга) першим був гравець, який опинився в офсайді, суддя взяття воріт зарахував. До кінця тайму зберігся рахунок 1:0.

Старт другої 45-хвилинки видався дзеркальним: грем’ячівці відновили паритет, щоправда, з положення поза грою, але рефері зафіксував – 1:1.

До кінця тайму команди ще обмінялися голами, але «Грем’ячому» м’яч не зарахували, а гравці «Кунева-Вельбівного» таки розвели кулю та голкіпера по різних кутах із 11-метрової позначки. 2:1 – «велике тренування» на користь вельбівців. 

А хто вправніший і сильніший команди, дай Бог, демонструватимуть в офіційних матчах, як тільки стартують відповідні чемпіонати.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024