На Любомльщині відбулися фінальні ігри «Кубка єдності»

18 Квітня 2022, 15:11
У Згоранах відбулися фінальні ігри «Кубка єдності» 713
У Згоранах відбулися фінальні ігри «Кубка єдності»

На штучному футбольному майданчику у селі Згорани Головненської громади відбулася фінальна частина благодійного «Кубка єдності» з мініфутболу, який проводили з метою збору коштів для потреб ЗСУ у Волинській області.

Матчі зіграли 17 квітня. Про це повідомляє Наше життя.

За підсумками групового етапу до чвертьфіналу потрапили по чотири кращі команди з кожної групи. Шацьк переміг Куснища 6:0, Турійськ виграв у Забужжя 3:2, Борове поступилося команді ТМО 1:3, а у грі «Нива U-18» (Згорани) — СК «Головно» основний час завершився нульовою нічиєю, тому переможця довелося визначати у серії пенальті, які краще пробили головненці — 3:1.

У півфіналі Шацьк переміг Турійськ 4:1, а СК «Головно» здолав команду ТМО 3:2. По тому спортсмени ТМО відмовилися від гри за третє місце, яке автоматично дісталося Турійську.

 

Фінальний матч між командами СК «Головно» і Шацька видався напрочуд видовищним і результативним. Сильнішими ж виявилися шачани, які перемогли з рахунком 7:5.

 

Трійку команд призерів було нагороджено кубками також були індивідуальні нагороди. Зокрема, кращих захисником став Олександр Демедюк (СК «Головно»), бомбардиром — Роман Сушик (СК «Головно»), голкіпером — Анатолій Литвин (Турійськ), найкращим гравцем — Назар Ярмошук («Нива U-18»).

А найголовнішою перемогою у турнірі стало те, що завдяки активності спортсменів та уболівальників вдалося зібрати суму еквівалентну майже тисячі доларів США. Ці кошти організатори спрямують на потреби військових.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024