Рятувальники й містяни почали розбирати завали стадіону чернігівської «Десни»

14 Квітня 2022, 12:18
Рятувальники й містяни почали розбирати завали стадіону чернігівської «Десни» 1679
Рятувальники й містяни почали розбирати завали стадіону чернігівської «Десни»

У Чернігові розпочали розчищати зруйнований окупантами стадіон імені Гагаріна, домашню арену ФК «Десна».

Нагадаємо: упродовж березня стадіон «Десни» кілька разів потрапляв під обстріли російських військ. Як наслідок, були зруйновані глядацькі сектори та трибуни. Постраждало від обстрілів і саме футбольне поле, на якому залишилися вирви від артилерійських снарядів. Крім того, біля входу на арену також залишилися помітні руйнування, спричинені атакою російських військ.

 

Як інформує видання «Чернігівський спорт», 13 квітня на стадіоні Гагаріна стартували роботи із розбору завалів та прибирання сміття.

Процесом керують рятувальники Головного управління ДСНС України у Чернігівській області. Допомагають їм у цьому працівники спорткомплексу та ФК «Десна», вболівальники, небайдужі жителі міста, яких на розчищення арени зібралося кілька сотень.

Раніше Спорт на Районі інформував про руйнування спортивної інфраструктури, яких завдає росія.

У Чернігові руйнувань зазнали домашні арени ФК «Чернігів» і ФК «Десна», а також стадіон дівочої футбольної команди «Житлобуд-1»Крім того, російські війська зруйнували лижну базу у Чернігові, де упродовж багатьох років проводилися лижні та біатлонні змагання. Ще окупанти розбомбили баскетбольний зал у Рубіжному.

А під Києвом російські війська обстріляли тренувальний комплекс «Шахтаря» та розграбували тренувальну базу ФК «Оболонь» у Бучі

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024