Солістка Go_A виконала пісню перед футбольним «Дербі Італії»

04 Квітня 2022, 11:42
Катерина Павленко з  Гаєю 623
Катерина Павленко з Гаєю

Солістка українського гурту Go_A Катерина Павленко виконала пісню «Imagine» перед футбольним «Дербі Італії» між «Ювентусом» та «Інтером».

Виконавиця заспівала пісню Джона Леннона разом з італійською співачкою Гаєю на заповненому стадіоні «Ювентус Стедіум» в Турині. Пише Суспільне.

Зустріч між «Ювентусом» та «Інтером» – центральний матч 31-го туру чемпіонату Італії.  На честь знакового матчу його організатори вирішили висловити підтримку Україні. За словами президента Серії А Лоренцо Казіні, цю ідею запропонували представники обох клубів.

«Дякую «Ювентусу» та «Інтеру» за цю ідею. Я обрав цю пісню, оскільки це універсальний текст, гімн надії, який сьогодні також вивчають у наших школах, щоб наблизити дітей до цінностей миру, братерства та толерантності. Музика досягає таких рівнів, що є не досяжними іншим формам мистецтва. Сподіваємося, що це послання миру досягне усього світу та нагадає фундаментальні принципи спорту», – зазначив Казіні.

Крім цього, очільник Серії А анонсував, що починаючи з 31-го туру, капітани команд будуть одягати пов'язки з написом «МИР».

Стадіон та футболісти оваціями відреагували на пісню.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024