Для потреб ЗСУ на благодійному футбольному турнірі зібрали близько ста тисяч гривень

31 Березня 2022, 08:08
Для потреб ЗСУ на благодійному футбольному турнірі зібрали близько ста тисяч гривень 2094
Для потреб ЗСУ на благодійному футбольному турнірі зібрали близько ста тисяч гривень

У Львові відбувся благодійний турнір на підтримку української армії «ЗСУ Cup».

Участь у змаганнях із мініфутболу 6х6 узяло 30 команд, до складу яких увіходили гравці мініфутбольних колективів, ветерани футболу, а також близько 30 футболістів УПЛ, зокрема, Назарій Русин, Валерій Лучкевич, Георгій Судаков, Богдан Когут, Віталій Дахновський, Ярослав Мартинюк, Юрій Паньків, Остап Притула, Богдан Бойчук та Роман Дідик.  

Як повідомив у фейсбуці журналіст Євген Кравс, організатори жеребкуванням розділили 30 команд на 10 груп по три у кожній. До наступного етапу виходили переможці груп та 6 кращих команд, що посіли у групах другі місця. Далі змагання проводили за олімпійською системою – на вибування. Формат ігор – 2 тайми по 12 хвилин.

Звісно, результат в подібних змаганнях – не найголовніше, проте програвати ніхто не хотів. В результаті: у матчі за «бронзу» мініфутбольна команда львівських айтішників «IN IT» перемогла представників міста Новояворівськ – 3:2.

У фінальному поєдинку команда «Фарш» (збірна гравців Прем‘єр-ліги) мінімально перемогла команду «Шпіляри» – 1:0.

Мирон Маркевич від імені організаторів вручив індивідуальні призи. Найкращий воротар – Володимир Гудима («Шпіляри»). На рахунку найкращого бомбардира Віталія Дахновського («Фарш») – 10 м’ячів. Найкращий захисник – Андрій Федюк (IN IT).

Найкращим гравцем турніру визнали гравця молодіжної та національної збірних України і донецького «Шахтаря» Георгія Судакова («Фарш»).

Оригінальний трофей (футбольні бутси) від автора ідеї і головного організатора Першого «воєнного» турніру Юрія Труша (у довоєнні часи масажиста львівського ФК «Рух») і титул «Найбрутальніший гравець»  отримав Степан Гірський («Шпіляри»).

Загалом під час турніру вдалося зібрати близько 100 тисяч гривень, які передадуть на потреби Збройних сил України.

 

Читайте також:

На Острожчині відбувся благодійний мініфутбольний турнір

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024