На Острожчині відбувся благодійний мініфутбольний турнір

30 Березня 2022, 11:39
На Острожчині відбувся благодійний мініфутбольний турнір 1097
На Острожчині відбувся благодійний мініфутбольний турнір

На Острожчині в селі Розваж відбувся благодійний мініфутбольний турнір.

Участь у змаганні брали команди з Острога (ФК «Острог», «Спасіння»), сіл Острозької громади («Крок» (Грозів), ФК «Розваж», ФК «Міраж-Вельбівно» (Кургани та Вельбівно), ФК «Грем’яче», «Нива» (Бадівка)) та  гості зі сусіднього Здолбунова (колектив «Benny Hill»). 

Спершу відбулося жеребкування. Згідно з регламентом турніру вісім команд були розділені на дві групи. Перед початком матчів відбулося коротке відкриття. Очільник Острозької асоціації футболу Валентин Стрілець привітав присутніх, побажав усіх приємних матчів, а головне – перемоги Україні у війні.

Команди в групах грали між собою за круговою системою. За підсумками матчів визначили по два найсильніші колективи в кожній групі. Переможці боролися між собою за головну нагороду, а команди, які посіли другі місця, розіграли звання бронзового призера турніру. 

У завершальній частині турніру спершу визначали володаря третього місця. За нього боролися команди ФК «Міраж-Вельбівно» та здобунівський «Benny Hill». Із рахунком 1:2 перемогу святкували гості, тож бронза змагань дісталася «Benny Hill».

У поєдинку за перше місце зустрічалися господарі поля ФК «Розваж» і ФК «Грем’яче». Матч був дуже напруженим, а доля головної нагороди визначилася на останній хвилині. 0:1 – ФК «Грем’яче» – переможець благодійного турніру.

«Під час нашого благодійного турніру на підтримку Збройних сил України було зібрано 12700 гривень. Основна частина коштів – це внески команд, які вони сплатили, щоб позмагатися. Свої кошти також передавали присутні глядачі. Зібрані гроші ми внесемо на благодійний рахунок. Щиро дякую всім футболістам за участь, організаторам і керівникам команд – за сплачені внески, глядачам за небайдужість, підтримку команд та надані кошти. Віримо в перемогу над ворогом, визволення всіх окупованих територій та прихід миру на нашу землю», – розповів Валентин Стрілець

ФК
ФК "Грем'яче", переможець турніру

ФК
ФК "Розваж", срібні призери турніру

 

Іван ПАВЛІВ

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024