Продовжуємо боротися в кожному куточку світу, – футболістка Ольга Овдійчук

29 Березня 2022, 14:11
Продовжуємо боротися в кожному куточку світу, – футболістка Ольга Овдійчук 985
Продовжуємо боротися в кожному куточку світу, – футболістка Ольга Овдійчук

Уродженка Рівненщини, гравчиня національної збірної України з футболу Ольга Овдійчук підтримала країну в боротьбі з російською агресією та публічно висловилася проти війни.

Футболістка в інстаграмі, де має понад 13 тисяч підписників, виклала фото, на якому демонструє футболку з написом «Stop the war (Зупиніть війну)».

«Моменти, в яких час зупинився...
Ти не знаєш коли кінець, але сподіваєшся, що він настане завтра, і так день за днем.
Але ми продовжуємо боротись, боротись в кожному куточку світу, щоб разом зупинити цю війну…
Все буде Україна», – написала футболістка.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений 𝗢𝗹𝗴𝗮 𝗢𝘃𝗱𝗶𝘆𝗰𝗵𝘂𝗸 (@olga_ovdiychuk)

Нагадаємо: Ольга Овдійчук – колишня гравчиня харківського колективу «Житлобуд-1». 24 лютого, у день повномасштабного вторгнення росії, Овдійчук та ще троє житлобудівок перебували в Туреччині на турнірі «Turkish Women’s Cup 2022», переможцем якого стала збірна України. Футболістки не змогли повернутися в Харків у зв'язку з воєнними діями та підписали контракти з турецьким клубом  «Фомгет» (Анкара)  до завершення війни в Україні.

Тим часом «Житлобуд-1» більше немає стадіону. Футбольне поле, на якому тренувався колектив, зруйноване внаслідок обстрілів російських військЦе далеко не перше руйнування спортивної інфраструктури, яких завдає росія. Раніше у Чернігові руйнувань зазнали домашні арени ФК «Чернігів» і ФК «Десна». Крім того, російські війська зруйнували лижну базу у Чернігові, де упродовж багатьох років проводилися лижні та біатлонні змагання. А днями окупанти розбомбили баскетбольний зал у Рубіжному.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024