Життя розділилося на «до» і «після»: хто зі спортсменів боронить Україну зі зброєю

18 Березня 2022, 17:46
Життя розділилося на «до» і «після»: хто зі спортсменів боронить Україну зі зброєю 991
Життя розділилося на «до» і «після»: хто зі спортсменів боронить Україну зі зброєю

Лік тих, хто став на захист України в протидії російській агресії йде на десятки тисяч осіб. Немало серед захисників і професійних спортсменів. 

Пресслужба Міністерства молоді та спорту України поінформувала ще про двох представників професійного спорту, які взяли до рук зброю для захисту України.

Легенда українського баскетболу, тренер національної жіночої збірної Володимир Холопов із початком російсько-української війни став на захист України. На своїй сторінці у Facebook, Володимир Холопов зробив красномовний підпис до світлини: «Життя розділилося на «до» і після…». 

Не залишився осторонь й український боксер Максим Бурсак – колишній претендент на титул WBO у середній вазі. Він опублікував фото у військовій формі з автоматом у своїх соцмережах. 

Раніше боксерські рукавиці на зброю змінили Віталій та Володимир Клички, Василь Ломаченко, Олександр Усик, Денис Берінчик, Ігор Шевадзуцький, Сергій Богачук, Андрій Котельник та Андрій Тишковець. Є серед захисників і футболісти – Юрій Вернидуб, Олександр Алієв, Артем Федецький і Владислав Козачок, Олег Лужний, Андрій Богданов, тенісисти – Сергій Стаховський, Андрій Медведєв.

Біатлоніст Дмитро Підручний служить у Нацгвардії у  Тернополі. Разом із ним – двоборець Дмитро Мазурчук, а Анастасія Меркушина приєдналася до прикордонних військ

Це не повний перелік захисників зі стану спортсменів, адже кожен на своєму місці робить великий внесок спільну перемогу

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024