«Легіонерки» проекзаменували викладацький склад Волинського національного університету

24 Лютого 2022, 08:59
«Легіонерки» проекзаменували викладацький склад Волинського національного університету 536
«Легіонерки» проекзаменували викладацький склад Волинського національного університету

22 лютого на вечірньому тренуванні дівчата з «Легіону» зіграли товариський матч із представниками Лесиного вишу. 

Пропозиція спарингу надійшла досить несподівано, але клуб із радістю погодився. Про це інформують на сторінці «Легіону» у фейсбуці.

За команду університету зіграли викладачі з різних факультетів, а також керівники відділів, зокрема: Анатолій Федонюк (проректор), Василь Пантік (декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я), Віталій Охманюк (декан факультету культури і мистецтв), Василь Закрева та інші.

У складі «Легіон-Університету» свій шанс отримали ті футзалістки, хто менше залучалися в чемпіонаті України. Також, тренери переглянули кількох дівчат, які в перспективі можуть підсилити команду. 

Матч пройшов у спокійному темпі, але був багатим на взяття воріт. Колективи грали в міру своїх можливостей. Викладачі, після важких робочих днів, могли розслабитися та насолодитися грою. Зі свого боку, дівчата спробували себе на різних позиціях та проявили індивідуальні технічні здібності.

На майданчику панував позитивний настрій. Колективи аплодували один одному після забитих м’ячів. Футзалісти і футзалістки настільки захопилися грою, що кілька разів переносили кінцівку, сповіщаючи про продовження культовою фразою з дворового футболу «Давайте ще до забитого». 

З невеликим відривом, перемогу здобули представники вишу. Щоправда, на рахунок у цьому спарингу ніхто не зважав. Наприкінці учасники радісно потиснули руки та домовилися зустрічатися на майданчику частіше.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024