На Дубровиччині волейбольним турніром ушанували пам'яті воїна-афганця Петра Котяша

21 Лютого 2022, 13:13
На Дубровиччині волейбольним турніром ушанували  пам'яті воїна-афганця Петра Котяша ФОТО 1343
На Дубровиччині волейбольним турніром ушанували пам'яті воїна-афганця Петра Котяша

У селі Залужжя на Дубровиччині відбувся традиційний щорічний турнір із волейболу пам`яті воїна-афганця Петра Лукашовича Котяша, який був відправлений  в Афганістан та загинув там 3 березня 1980 року.  

Змагання відбулися 20 лютого. Про це на сторінці відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради інформує Наталія Олексієвець-Котяш.

Спершу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять не тільки тих українців, які загинули у Республіці Афганістан та інших гарячих точках нашої планети, але й всіх, хто віддав своє життя за краще майбутнє свого народу уже в наші дні – на Євромайдані та на Сході України. 

Учасників турніру привітали перший заступник голови Дубровицькоі міської ради Микола Кухарець, староста Дубровицькоі міської ради Віктор  Олексієвець та директорка Залузького ОЗЗСО Галина Годунко. Долучилися до заходу учні та вчителі школи, уболівальники.

У змаганнях взяли участь 6 команд : Залужжя, Великі Озера, Сарненський педагогічний коледж, Осова, Дубровиця, Сварицевичі. Три молодіжні команди — Залужжя, Великі Озера та Сарненський педагогічний коледж вийшли у фінал і змагалися між собою.

У запеклій боротьбі фортуна посміхнулась волейболістам з Великих Озер (володарі головних нагород), у Сарненського педагогічного коледжу — почесне срібло, а бронза — у господарів турніру.

Переможці та призери нагороджені грамотами та кубками.

Найкращі гравці турніру: Віталій Котяш (Залужжя), Денис Якимович (Сарненська ДЮСШ) та Сергій Ярмолич (Великі Озера).

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024