«Легіон-Університет» запрошує на останню домашню гру сезону

18 Лютого 2022, 10:32
«Легіон-Університет» запрошує на останню домашню гру сезону 679
«Легіон-Університет» запрошує на останню домашню гру сезону

У п’ятницю, 18 лютого, у Луцьку, у Спорткомплексі ВНУ (пр. Президента Грушевського, 2Б) відбудеться гра між командами «Легіон-Університет» (Луцьк) і «ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького».

Матч дев’ятого туру між лучанками та хмельничанками розпочнеться о 17:30. Це буде останній домашній матч «Легіон-Університет» у сезоні.

У першому колі у Хмельницькому «легіонерки» поступилися з рахунком 4:5, тож удома мають намір узяти реванш.

Турнірного значення гра не має для обох сторін. Команди мають рівну кількість залікових пунктів. За умови позитивного результату лучанки піднімуться на позицію вище.

 «Дуже хочеться відіграти на всі сто відсотків, повністю віддатись на майданчику, адже це останній домашній матч. У Хмельницькому ми програли, хоча в самій грі наші сили були рівні. Це буде своєрідний матч-реванш, тому хочеться довести супернику, нашому тренеру та самим собі, що ми все зможемо. Сподіваюсь, візьмемо ці бажані очки. І ще – наша команда хоче бачити підтримку на трибунах, щоб із більшою самовіддачею старатися демонструвати якісний футзал», – прокоментувала футзалістка «Легіон-Університет» Юлія Худякова.

 

Головне фото – Depositphotos

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024